Χιλιάδες προσκυνητές και τουρίστες συγκεντρώθηκαν την Τρίτη στο Βατικανό για να δουν τον Πάπα Φραγκίσκο να ηγείται της τελετής για τον αποχαιρετισμό του 2019. Ο Ποντίφικας κατευθύνονταν στη φάτνη στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, όταν ένα περιστατικό φαίνεται ότι τάραξε την ηρεμία του.

Το περιστατικό φαίνεται ότι ενόχλησε τον Πάπα Φραγκίσκο τόσο πολύ και καταγράφηκε σε βίντεο που αμέσως έγινε viral. Σε αυτό φαίνεται ο Πάπας να προχωρά ήρεμα δίπλα στο πλήθος των πιστών και να χαιρετάει ανθρώπους στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.

  1 δισ. δόσεις παραγγέλθηκαν για το ρωσικό εμβόλιο «Sputnik V» κατά του κορωνοϊού - Η Ελλάδα ακόμα δεν παρήγγειλε...

Ξαφνικά μία γυναίκα αρπάζει με επιμονή το χέρι του Πάπα και το τραβάει προς την πλευρά της με έναν εντυπωσιακά επιθετικό τρόπο. Ο Πάπας είναι φανερά ενοχλημένος. ​Η άγνωστη γυναίκα έκανε τον σταυρό της καθώς ο Πάπας την πλησίαζε. Η ποιότητα του βίντεο δεν επιτρέπει να καταλάβουμε τι του είπε. Ο Πάπας γρήγορα απελευθερώθηκε από το επιθετικό άρπαγμα της πιστής. Σύμφωνα με ΜΜΕ, το περιστατικό αναστάτωσε για λίγο το πλήθος, παρότι ο περίπατος του Πάπα σκορπούσε χαρά σε τουρίστες και πιστούς. Άγνωστο παραμένει τι απέγινε η γυναίκα.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter


Loading...