Δεν ξέρουν τι να πουν!

Μεγάλο χαμό έχει προκαλέσει το πείραμα που διεξήχθη live στην τηλεόραση του ΑΡΤ (Δείτ ΕΔΩ) όπου ο παρουσιαστής εκπομπής, σχολιάζοντας βίντεο από το εξωτερικό που είχαμε αναρτήσει στο el.gr, θέλησε να τοποθετήσει πάνω στο μπράτσο του μεταλλικά αντικείμενα.

Προς μεγάλη έκπληξη και του ίδιου και της «ειδικού» που είχε καλεσμένη, ο παρουσιαστής αλλά και το πάνελ διαπίστωσαν ότι το ψαλίδι (!!!) που τοποθέτησε στο σημείο του εμβολιασμού «μαγνητίστηκε» και κόλλησε πάνω στο δέρμα του!

  Χανιά: Αλλοδαποί Έδεσαν ανήλικο Έλληνα και τον μαστίγωναν αλύπητα!

Δείτε ξανά το βίντεο:

Ψάχνοντας λοιπόν απαντήσεις από τους πλέον γνωστούς ειδικούς, που εμφανίζονται καθημερινά στα κανάλια, οι άνθρωποι της εκπομπής έγιναν δέχτες…γενικόλογων απαντήσεων και απορρίψεων!

Χαρακτηριστικό είναι πως το κάλεσμα σε ειδικούς να εξηγήσουν το φαινόμενο όπως είναι η Αθηνά Λινού και η Ματίνα Παγώνη έγινε χωρίς καμία ανταπόκριση!

Η εκπομπή μίλησε με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΕΟΦ και πιο συγκεκριμένα τον Ταραζή Στέφανο, Αναπληρωτή Προϊστάμενο του τμήματος ερευνών, ειδικευόμενο στις παρενέργειες από φάρμακα και εμβόλια.

  ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΡΘΡΟ στη γαλλική «Le Monde»! ΣΕΙΣΜΟΥΣ 9 Ρίχτερ στην Ελλάδα προβλέπουν 50 επιστήμονες…

Αν και ο ιδιος δεν ήθελε να βγει ζωντανά να μιλήσει, έδωσε την εξής απάντηση:

«Δεν εξηγείται ιατρικά και επιστημονικά το φαινόμενο μαγνητισμού σε εμβολιασμένους».

«Εμεένα δεν με καλύπτει η απάντηση αυτή. Ζητάω και απαιτώ να μάθω! Είναι μήπως τυχαίο που έγινε σε μένα και σε χιλιάδες άλλα άτομα; Γιατί κάποιος δεν λέει κάτι;»

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

el.grLoading...