Οποιοσδήποτε αρχηγός κράτους που σέβεται τον εαυτό του και τη χώρα του, θα έπρεπε ήδη να έχει ακυρώσει την επίσκεψή του στο κράτος που τον προσβάλλει και τον προκαλεί με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο.
Ο Ερντογάν έχει πλέον…ξεφύγει. Προσφέρει 700.000 ευρώ για τον κάθε έναν από τους οκτώ αξιωματικούς, μια πράξη που δείχνει τις πραγματικές προθέσεις του Σουλτάνου κατά της Ελλάδας και αποτελεί ευθεία απειλή, την ημέρα μάλιστα της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού, στην Τουρκία.
Συγκεκριμένα, τους οχτώ Τούρκους στρατιωτικούς που έχουν λάβει πολιτικό άσυλο στη χώρα μας επικήρυξε πριν από λίγο η τουρκική κυβέρνηση, την ημέρα της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Άγκυρα!
Το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών επικήρυξε κάθε έναν από τους οχτώ στρατιωτικούς με 700.000 ευρώ, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση.
Η Άγκυρα ενέταξε τους «οχτώ» στη λίστα των τρομοκρατών, καθώς τους θεωρεί πραξικοπηματίες.
Ακολουθήστε το Hellas-now στο Google News
Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter Follow @hellasnow