Ο Σαλβίνι πατάει το «κόκκινο κουμπί» και γκρεμίζει σπίτι μαφιόζου.

Ο επικεφαλής της Λέγκα του Βορρά ανέλαβε δράση και προχώρησε στο γκρέμισμα σπίτι μαφιόζου, το οποίο χτίστηκε από χρήματα του οργανωμένου εγκλήματος. Κράνος εργασίας και… κοστούμι για τον υπουργό Εσωτερικών.

Το «κόκκινο κουμπί» πάτησε ο Ματέο Σαλβίνι, γκρεμίζοντας κατοικία Ιταλού μαφιόζου. Πρόκειται για σπίτια, τα οποία χτίστηκαν μέσω παράνομων πηγών χρηματοδότησης, στα νοτιοανατολικά προάστια της Ρώμης.

Ο υπουργός Εσωτερικών της γειτονικής χώρας, με κράνος εργασίας και… κοστούμι, επιβιβάστηκε στη μπουλντόζα του ιταλικού στρατού και πάτησε το κόκκινο κουμπί, γκρεμίζοντας τη στέγη της μαφιόζικης κατοικίας.

Το προηγούμενο διάστημα, σε συνεργασία με τη δήμαρχο της Ρώμης, το υπουργείο Εσωτερικών απαλλοτρίωσε οκτώ πολυτελείς κατοικίες, οι οποίες μέχρι πρότινος ανήκαν σε Αθίγγανους μαφιόζους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση δημοσίευμα της «Corriere della Sera», κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων, εντός των κατοικιών βρέθηκε ικανή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Τα συγκεκριμένα σπίτια χτίστηκαν πριν από περίπου 30 χρόνια και το γκρέμισμά τους συμβολίζει τη μάχη των ιταλικών αρχών εναντίον του οργανωμένου εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

πηγηLoading...