Η Ελλάδα επίσης θα πρέπει να τελειώνει άμεσα με τα απαράδεκτα μέτρα κοινωνικής απομόνωσης, με τους περιορισμούς στην κυκλοφορία που έχουν κλείσει τον κόσμο στα σπίτια του.

Οι σοβαρές χώρες οι ΗΠΑ, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Αυστρία, ακόμη και οι χώρες που επλήγησαν βάναυσα όπως Ιταλία και Ισπανία αποσύρουν τα μέτρα κοινωνικού περιορισμού αναφέρει το bankingnews.gr.
Αποσύρουν τα απαράδεκτα lockdowns, κατανοούν ότι υπάρχει μια ακραία υπερβολή μεταξύ του κορωνοιού που έπληξε την παγκόσμια κοινωνία, των θανάτων που δυστυχώς υπήρξαν και των μέτρων που ελήφθησαν.

Η Ελλάδα επίσης θα πρέπει να τελειώνει άμεσα με τα απαράδεκτα μέτρα κοινωνικής απομόνωσης, με τους περιορισμούς στην κυκλοφορία και όλες αυτές τις σαθρές έως γελοίες στρατηγικές που έχουν κλείσει τον κόσμο στα σπίτια του.

Οι πολίτες είναι ελεύθεροι να κάνουν αυτό που πρέπει, γνωρίζουν πως μπορούν να προστατευτούν και δεν χρειάζονται με την επιβολή του νόμου και της αστυνομίας να πειθαρχήσουν για την δική τους υγεία.

  Φρεγάτες: Επιστρέφουν οι Γάλλοι - Τι περιλαμβάνει η πρόταση της Naval Group

Γιατί οι σοβαρές χώρες του κόσμου αποσύρουν τα απαράδεκτα μέτρα κοινωνικής απομόνωσης και ξεπαγώνουν τις οικονομίες;

1)Γιατί οι νεκροί από τον κορωνοιό αντιστοιχούν στο 0,0019% του συνολικού πληθυσμού.
2)Γιατί από τους 145-150 χιλιάδες νεκρούς – δυστυχώς πολύ δυσάρεστο νούμερο – περίπου το 80% ήταν μεγάλης ηλικίας με σωρευμένα 2-3 ασθένειες μαζί.
3)Γιατί οι σοβαρές χώρες του πλανήτη συνειδητοποίησαν ότι με τα lockdowns καταστρέφουν τις οικονομίες τους.

4)Γιατί οι σοβαρές χώρες αντιλαμβάνονται ότι όσα μέτρα και να πάρουν, όσα τρισεκ. και να δαπανήσουν – συνολικά μέτρα δημοσιονομικής πολιτικής και νομισματικά μέτρα – έχουν φθάσει στα 14,65 τρισεκ. μαζί με το τελευταίο πακέτο 2 τρισεκ. για τις υποδομές στις ΗΠΑ.

5)Γιατί συνειδητοποιούν ότι ο κορωνοιός είναι ένα πρόβλημα αλλά όχι τόσο σοβαρό όσο παρουσιάστηκε.
6)Έσπειραν τον φόβο αναιτίως οι κυβερνήσεις γιατί επηρεάστηκαν από ιατρούς που ούτε πολιτική κρίση έχουν, ούτε οικονομική και το κυριότεροι όλων, ο ιατρός, ο επιδημιολόγος δεν μπορεί να κατανοήσει τις αλληλεπιδράσεις στην κοινωνία… βλέπει μόνο στενά ιατρικά το πρόβλημα.

  Φρεγάτες: Επιστρέφουν οι Γάλλοι - Τι περιλαμβάνει η πρόταση της Naval Group

Τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα άμεσα

Η καραντίνα ή lockdown θα πρέπει άμεσα να αποσυρθεί.
Να ανακοινωθεί ένας οδηγός χάρτης με βάση τον οποίο θα ανοίξει ξανά η ελληνική οικονομία.
Οι πολίτες να λαμβάνουν μέτρα προφύλαξης.

Το σχέδιο των ΗΠΑ για επάνοδο στην κανονικότητα η Ελλάδα μπορεί να το αντιγράψει.
Το σχέδιο opening up America Again ας το μετατρέψει opening up Greece Again…. η Ελλάδα να αντιγράψει ως έχει το αμερικανικό σχέδιο απόσυρσης της καραντίνας.
Ας δημιουργήσει 3 φάσεις επανόδου στην κανονικότητα.
Η καραντίνα δεν βοηθάει κανένα.

Στην Ελλάδα οι νεκροί αντιστοιχούν στο 0,0013% του συνολικού πληθυσμού.
Συμπάσχουμε με τις οικογένειες των ανθρώπων που έφυγαν από την ζωή αλλά δεν μπορεί για 150 ή 200 νεκρούς να κλειστεί όλη η Ελλάδα είναι λάθος τρόπος αντιμετώπισης,
Συν τοις άλλοις ορισμένα επαγγέλματα εν μέσω κορωνοιού λειτουργούσαν κανονικά και κάποια άλλα όχι, υπάρχουν πολλών κατηγοριών επαγγέλματα;
Η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει άμεσα στην κανονικότητα της.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

πηγή bankingnews.grLoading...