Έρχεται ολοκληρωτική πτώση της κυβέρνησης σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, καθώς αυξάνεται σταθερά η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τα νέα ποσοστά η διαφορά διαμορφώνεται στο 12% και δείχνει αυτοδυναμία της ΝΔ.

Οι χειρισμοί των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε στιγμές κρίσης, η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών για εκχώρηση της Μακεδονίας, καθώς και η κοινωνική και οικονομική πολιτική της κυβέρνησης είναι προφανές πως δεν έχει ικανοποιήσει τον Ελληνικό λαό.

  Σύριος με μαχαίρια εισέβαλε σε εταιρία και κράτησε Ομήρους …Απαιτούσε έγγραφα Ασύλου

Όλα δείχνουν πως οι εκλογές είναι κοντά και οι Έλληνες πατριώτες δείχνουν πως δεν θα ανεχθούν την κύρωση ανθελληνικών συμφωνιών που «πουλάνε” την ελληνική ιστορία και πολιτισμική κληρονομιά.

Άνω του 12% διαμορφώνεται πλέον η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου ενώ με αναγωγή η ψαλίδα ανοίγει στο 14%, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της Opinion Poll.

Ειδικότερα, η ΝΔ συγκεντρώνει 26,03%, έναντι 13,94% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ με αναγωγή, τα ποσοστά διαμορφώνονται στο 29,91% για τη ΝΔ, έναντι 16,02% του ΣΥΡΙΖΑ.

  Έσφαξαν 19χρονο αφρικανό στη Μόρια για ένα κινητό

Εν τω μεταξύ, για την τρίτη θέση δίνεται μάχη μεταξύ Κινήματος Αλλαγής, Χρυσής Αυγής και ΚΚΕ με τα αντίστοιχα ποσοστά να διαμορφώνονται στο 5,60%, 5,4% και 5%.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

Εκτός βουλής αναμένεται να τεθούν Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων και ΑΝΕΛ.Loading...