Έρχεται ολοκληρωτική πτώση της κυβέρνησης σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, καθώς αυξάνεται σταθερά η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τα νέα ποσοστά η διαφορά διαμορφώνεται στο 12% και δείχνει αυτοδυναμία της ΝΔ.

Οι χειρισμοί των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε στιγμές κρίσης, η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών για εκχώρηση της Μακεδονίας, καθώς και η κοινωνική και οικονομική πολιτική της κυβέρνησης είναι προφανές πως δεν έχει ικανοποιήσει τον Ελληνικό λαό.

  Συναγερμός στην Φθιώτιδα για εγκλωβισμένους σε σπίτια και αυτοκίνητα

Όλα δείχνουν πως οι εκλογές είναι κοντά και οι Έλληνες πατριώτες δείχνουν πως δεν θα ανεχθούν την κύρωση ανθελληνικών συμφωνιών που «πουλάνε” την ελληνική ιστορία και πολιτισμική κληρονομιά.

Άνω του 12% διαμορφώνεται πλέον η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου ενώ με αναγωγή η ψαλίδα ανοίγει στο 14%, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της Opinion Poll.

Ειδικότερα, η ΝΔ συγκεντρώνει 26,03%, έναντι 13,94% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ με αναγωγή, τα ποσοστά διαμορφώνονται στο 29,91% για τη ΝΔ, έναντι 16,02% του ΣΥΡΙΖΑ.

  Ιανός: Αλλάζει πορεία ο κυκλώνας, πού αναμένονται μεγάλα ύψη βροχής τις επόμενες ώρες (vid)

Εν τω μεταξύ, για την τρίτη θέση δίνεται μάχη μεταξύ Κινήματος Αλλαγής, Χρυσής Αυγής και ΚΚΕ με τα αντίστοιχα ποσοστά να διαμορφώνονται στο 5,60%, 5,4% και 5%.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

Εκτός βουλής αναμένεται να τεθούν Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων και ΑΝΕΛ.Loading...