Ούτε Ασία ούτε Αφρική είναι ο Πειραιάς του 2018

– Εικόνες μεσαίωνα στην είσοδο και την έξοδο του Πειραιά (οδός Αλιπέδου)

– Το παρεμπόριο ζει και βασιλεύει και «σκοτώνει» τις νόμιμες επιχειρήσεις που παλεύουν μέσα στην κρίση
– Όργιο ανομίας και παραβατικότητας

– Δήμος Πειραιά και Αστυνομία σηκώνουν τα χέρια ψηλά …του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Οι εικόνες μπορεί να μην προκαλούν αίσθηση στους Πειραιώτες πλέον, καθώς η κατάσταση που απεικονίζεται στις φωτογραφίες τείνει να παγιωθεί στη συνείδησή μας, όμως αυτό δεν είναι το υγιές!

Δεν είναι δυνατόν στο μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου, εν έτει 2018, να μην είναι σε θέσει η πολιτεία να επιβάλει το νόμο.

  Ιερέας φώναξε στον Πάπα είσαι αιρετικός - Βίντεο

Δεν είναι δυνατόν να οργιάζει η ανομία και η παραβατικότητα και μάλιστα σε τέτοια κλίμακα! Δεν είναι δυνατόν οι αρμόδιες κρατικές αρχές να δηλώνουν αδύναμες να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο.

Κι όμως… όλα τα παραπάνω συμβαίνουν σε μια δήθεν ευνομούμενη πολιτεία! Εις βάρος των νόμιμων εμπόρων που σε πείσμα των καιρών παλεύουν να κρατήσουν ζωντανές τις επιχειρήσεις τους παρά την κρίση και τη βαριά φορολογία.

Εις βάρος της ίδιας της πόλης, για την οποία αποτελούν δυσφήμιση αυτές οι εικόνες. Εις βάρος της τσέπης όλων μας, καθώς όλο αυτό το κύκλωμα επιβιώνει και θησαυρίζει εις βάρος μας.

  Συνελήφθη ανώτερος δικαστικός για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης

Και αναρωτιέται κανείς…

Την ώρα που σε άλλες χώρες της πολιτισμένης Δύσης ασχολούνται με την τεχνητή νοημοσύνη και τη ρομποτική, εμείς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Πειραιά, δεν έχουμε αντιμετωπίσει ούτε τα στοιχειώδη ζητήματα.

Άραγε πού πάει αυτός ο τόπος;;;

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

*Οι ΕΙΚΟΝΕΣ είναι από το γκρουπ του Facebook «Τα στραβά του Πειραιά»