Ακόμα και ο πάλαι ποτέ εθναμύντορας Αδωνις Γεωργιάδης είπε με στόμφο και κατηγορηματικά ότι η Ελλάδα είναι πολυπολιτισμική χώρα.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, αναφερόμενος στη στάση της κυβέρνησης της Ν.Δ. απέναντι στους χιλιάδες εποίκους που έρχονται στην πατρίδα μας, δήλωσε: «Ολη η Ευρώπη είναι πολυπολιτισμική. Δεν είναι πολυπολιτισμική; Εχετε εσείς καμιά χώρα που είναι περίκλειστη και αεροστεγής στην Ευρώπη;» Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν είναι και η Ελλάδα πολυπολιτισμική και ο κ. Γεωργιάδης απάντησε «προφανώς»!

Φυσικά, όσα λέει ο κ. Γεωργιάδης δεν πρέπει να λαμβάνονται πάντα σοβαρά υπ’ όψιν. Πολλοί, άλλωστε, είναι εκείνοι που θυμούνται με πόσο σκαιό τρόπο επιτίθετο εναντίον του κόμματος που τώρα υπηρετεί. Ωστόσο, επειδή έχει και υπουργική ιδιότητα, πρέπει να επισημανθεί ότι όσα είπε είναι ανακριβή.

Η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Τσεχία, η Σλοβακία, αλλά και η Αυστρία μπορούν να χαρακτηριστούν χώρες «περίκλειστες και αεροστεγείς» που δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τον πολυπολιτισμό. Αλλωστε, η σφοδρή αντίσταση που προβάλλουν στην απόπειρα της Ε.Ε. να επιβάλει μέσω της μαζικής μετανάστευσης τον εξισλαμισμό τους τις έχει φέρει απέναντι στις υπόλοιπες χώρες που ζητούν ποσοστώσεις – δηλαδή, αντί για απότομη και ραγδαία μεταβολή του εθνικού προφίλ των χωρών, τη σταδιακή αλλοίωσή τους μέσω μιας «ισόρροπης» κατανομής των μουσουλμάνων εποίκων.

Η Ελλάδα δεν είναι πολυπολιτισμική ούτε η πλειονότητα των Ελλήνων θέλει να καταντήσει έτσι – κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που ψήφισαν Ν.Δ. Το κυβερνών κόμμα προτιμήθηκε από τους εκλογείς επειδή θεωρείτο λιγότερο νεοταξικό από τον αριστερίστικο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αποδεικνύεται απλά μια γαλάζια εκδοχή του. Και ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για πολυπολιτισμό και ο κ. Γεωργιάδης. Αρα στο θέμα έχει πέσει «γραμμή».

Όμως, η Ελλάδα έχει και σαφή εθνικό χαρακτήρα και επικρατούσα θρησκεία, την Ορθοδοξία μας, και οι πολίτες της χώρας διαπιστώνουν με θλίψη ότι η απελθούσα κυβέρνηση και η τωρινή έχουν κοινή πολιτική στο ζήτημα του ισλαμικού εποικισμού. Τα κίνητρα δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Η εφαρμοζόμενη πολιτική είναι αυτή που ενδιαφέρει τους πάντες.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

dimokratianews.grLoading...