Ποιοί έκαψαν τη Μόρια; Βρώμικη προπαγάνδα από τα γερμανικά ΜΜΕ

Δεν έχουμε μόνο τους πολλούς «αλληλέγγυους», τις χειραγωγούμενες ΜΚΟ, το ισχυρότατο εγχώριο φιλοματαναστευτικό λόμπι, τους παγκοσμιοποιητές ΟΗΕδες, τους καραδοκούντες Τούρκους, έχουμε σήμερα και όλα τα γερμανικά ΜΜΕ που μεταδίδουν σε συγχορδία: «Προς το παρόν κανείς δεν ξέρει αν τη φωτιά στη Μόρια την έβαλαν οι μετανάστες ή οι κάτοικοι του νησιού».

ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟΪΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΗΓΗ: ΑΡΔΗΝ

Ενώ ο Γερμανός ευρωβουλευτής των Πρασίνων Erik Marquardt, που ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με την άθλια εδώ και χρόνια κατάσταση στη Μόρια, καταγγέλλοντας αδιάκοπα Ελλάδα και Ε.Ε., έγραψε στο τουίτερ: «…Κάτοικοι (της Μόρια) μιλούν για πολλούς νεκρούς και χιλιάδες άστεγους. Αδιάφορο ποιος έβαλε τη φωτιά: Στη Μόρια καίγεται και η ευρωπαϊκή ιδέα».

  Η Τουρκία μας «απαγορεύει» να κάνουμε ασκήσεις στο βόρειο Αιγαίο

Κανένας απ΄ όλους αυτούς βέβαια δεν αναρωτήθηκε για το αυτονόητο της μεγάλης πύρινης καταστροφής, το περίφημο, “cui bono” («ποιος ωφελείται») του Κικέρωνα. Όπως και να έχει η κατάσταση με το μεταναστευτικό έχει «ξεφύγει» και παίρνει γεωπολιτικές και άλλες διαστάσεις, καταστροφικές για όλη τη χώρα.

Το βασικό ζητούμενο πλέον είναι η Ελλάδα, ως διαχρονικά δακτυλοδεικτούμενη χώρα εισόδου και παραμονής αμέτρητων και ανεξέλεγκτων μεταναστών, να απαλλαγεί αμέσως από τα «δεσμά» του (γερμανικής έμπνευσης) «Μεταναστευτικού Συμφώνου» του ΟΗΕ που υπέγραψε απερίσκεπτα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με την υποστήριξη όλης της πολιτικής τάξης της χώρας.

  Άσκηση «ΙΡΙΣ 2021» στην Κύπρο με άρμα αφιερωμένο στον Κ. Κατσίφα (βίντεο)

defence-point.gr

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter