Για κάποιους βέβαια το κουίζ δεν είναι δύσκολο, αφού για κάποιον που παρακολουθεί τα τεκτενόμενα στην πολιτική ζωή της Χώρας ο γρίφος είναι παιχνιδάκι.

Και ποιος άλλος θα μπορούσε να ήταν από τον μέγα θαυματοποιό, πρόεδρο της ¨Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο που εμφανίστηκε οργισμένος όσον αφορά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τόσο στο κοινοβούλιο όσο και σε συστημικό τηλεοπτικό κανάλι (από αυτά που τον έχουν κόψει και δεν τον εμφανίζουν). Σε ερώτηση του δημοσιογράφου να μην κάνουμε δηλαδή εμβόλια;, ο Βελόπουλος απάντησε… οργισμένος: Δεν είπα αυτό εγώ, κύριε. Δεν είπα εγώ αυτό. Και αν με υποχρεώσετε, δεν θα το κάνω εγώ. Έχετε κανένα πρόβλημα; Εγώ δεν θέλω να κάνω εμβόλιο. Θα με υποχρεώσετε να κάνω εμβόλιο;.

Βέβαια ο παρουσιαστής του καναλιού μάλλον …. ξέχασε να τον ρωτήσει γιατί το κόμμα του ψήφισε και επί της αρχής αλλά και το άρθρο που αφορά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στο επίμαχο νομοσχέδιο. Ο ίδιος βέβαια μίλησε για λάθος στα πρακτικά της Βουλής κι ότι θα ζητήσει διόρθωση (κι αυτό πρωτοτυπία για ηλεκτρονική ειδικά ψηφοφορία)

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που εξοργίζεται ο Κυριάκος Βελόπουλος για όσα πρώτα ψηφίζει, αφού και για τα μνημονιακά μέτρα και τη φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού εμφανιζόταν λάβρος, αλλά είχε ψηφίσει την πρώτη δανειακή σύμβαση επί ΓΑΠ ή οποία βέβαια συνοδευόταν από πάρα πολλά αντιλαϊκά μέτρα με τις γνωστές συνέπειες.

Τέλος δεν μπορεί κανείς να μην αναφερθεί στο μένος που τον διακατέχει, όταν αναφέρεται στους Γερμανούς και στα δεινά που έχει υποστεί η Χώρα μας διαχρονικά από αυτούς. Μόνο που στο πόθεν έσχες δήλωσε ότι έχει καταθέσεις 450.000 ευρώ στην Deutsche Bank. Πολλά από αυτά τα είχε βγάλει το 2011, όπως είχε αποκαλυφθεί τότε, φοβούμενος ενδεχόμενο κούρεμα καταθέσεων. Κι ενώ πριν λίγο καιρό το δικαιολογούσε λέγοντας ότι έχει επιχειρήσεις εκεί, ξαφνικά κι αφού δεν δήλωσε κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα, το άλλαξε λέγοντας ότι είναι η συζυγός του από εκεί. Μέχρι που να αποδειχθεί βέβαια το αντίθετο.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter


Loading...