Σήμερα οι συνήγοροι του Γ. Τράγκα προσήλθαν στην Εισαγγελία όπου έμαθαν ότι ουδέποτε δόθηκε εντολή να συλληφθεί ο γνωστός δημοσιογράφος μετά την μήνυση του κ. Σκέρτσου!

Όπως έμαθαν στην Εισαγγελία οι συνήγοροι του Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ», δεν συνέτρεχαν λόγοι για να συλληφθεί ο κ. Τράγκας. Πέραν αυτού έχει τροποποιηθεί ο νόμος και δεν προβλέπει συλλήψεις για δημοσιογράφους εκτός κι αν συντρέχουν ειδικοί λόγοι.

Το ερώτημα είναι ποιος έδωσε εντολή και 4 ύποπτα αυτοκίνητα επί ώρες με ένοπλους κουκουλοφόρους που κρατούσαν τάμπλετ, φωτογράφιζαν τον χώρο της οικίας της συζύγου του. Μετά βέβαια τις φωτογραφίες των κουκουλοφόρων που διανεμήθηκαν στο διαδίκτυο, οι κύριοι αυτοί εξαφανίστηκαν και σήμερα η Εισαγγελία δήλωσε στους συνηγόρους ότι ουδέποτε έδωσε εντολή για σύλληψη του Γιώργου Τράγκα. Με ποιανού όμως την εντολή εστάλησαν 4 Ι.Χ έξω από το σπίτι;

  Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου στην Κυπαρισσία - Σκληρές εικόνες

Ήταν αστυνομικοί της κρατικής ασφάλειας, άνθρωποι των μυστικών υπηρεσιών ή κάποιοι άλλοι που εστάλησαν με άγνωστους σκοπούς; Έχει μεγάλη σημασία ότι η Εισαγγελία δήλωσε άγνοια για το θέμα και είναι βαριά η «σκιά» που πέφτει στο Μαξίμου.

Να σημειωθεί ότι ο Γ. Τράγκας εδώ και χρόνια και μετά την βομβιστική απόπειρα εναντίον του προστατεύεται από την ΕΛΑΣ. Θα μπορούσε, δηλαδή, να υπάρξει ένοπλη συμπλοκή μεταξύ των αστυνομικών και των αγνώστων που εστάλησαν να ζώσουν το σπίτι της συζύγου του -όπου διαμένει- για περισσότερες από 40 ώρες. Είναι ευτύχημα που δεν άνοιξαν πυρ οι αστυνομικοί της ασφάλειας του κατά των κουκουλοφόρων!

  Αδιανόητη κρίση στα υποβρύχια του ΠΝ: Κρατούν κλειδωμένα στο σκάφος τα πληρώματα που αρνούνται να εμβολιαστούν! (βίντεο)

crashonline.gr

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter


Loading...