Οδηγίες για το πώς να κάνουν ανάληψη του…μισθού απ το ΑΤΜ οι “πρόσφυγες”

Αυτά τα χρήματα για τις Prepaid που δόθηκαν στην Ύπατη Αρμοστεία απ την ΕΕ, όπως και τα υπόλοιπα προγράμματα που μαγνητίζουν τους Αφροασιάτες έχουν ημερομηνία λήξης.

Ήδη 25.000 ψευτο-πρόσφυγες πέρασαν στο ΚΕΑ (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Τι είναι το ΚΕΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

  Α.Τσελέντης για Πέραμα: «Κατηγορούμενοι επειδή κάνανε τη δουλειά τους - Αίσχος! Δημοσιογράφοι ηρωοποιούν έναν κακοποιό»

Το πρόγραμμα Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης είναι ένα προνοιακό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού και απευθύνεται σε νοικοκυριά που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Το πρόγραμμα βασίζεται σε τρεις πυλώνες: α) την εισοδηματική ενίσχυση, β) τη διασύνδεση με υπηρεσίες κοινωνικής ένταξης, και γ) τη διασύνδεση με υπηρεσίες ενεργοποίησης που στοχεύουν στην ένταξη ή επανένταξη των δικαιούχων στην αγορά εργασίας και στην κοινωνική επανένταξη.

Το κονδύλι εγκρίνεται από το υπουργείο Εργασίας!

Όσον αφορά το ύψος του οικονομικού βοηθήματος που καταβάλλεται μέσω προπληρωμένης ηλεκτρονικής κάρτας, κυμαίνεται ανάλογα με τον αριθμό των μελών της οικογένειας.

  Εθνική ντροπή το συνέδριο για τον Αλή Πασά!

Αναλυτικά τα ποσά που θα λάβουν οι δικαιούχοι:

– 200 ευρώ το μήνα για μονοπρόσωπο νοικοκυριό.

– 100 ευρώ για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος (δηλαδή ένα επιπλέον 50% προστίθεται στο βασικό ποσό).

– 50 ευρώ για κάθε ανήλικο μέλος (δηλαδή ένα επιπλέον 25% προστίθεται στο βασικό ποσό).

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

Το ΚΕΑ συνδέεται επίσης με σειρά από κοινωνικές υπηρεσίες, παροχές και αγαθά, όπως η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ανασφάλιστων, η παροχή σχολικών γευμάτων, η παραπομπή και ένταξη σε δομές και υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και υποστήριξης και η ένταξη στα προγράμματα των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας.