Ότι θέλουν κάνουν οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, αφού έφτασαν στο σημείο να ψάχνουν μεταφραστές μιας ανύπαρκτης γλώσσας.. τα Μακεδονικά όπως τα αποκαλούν, τα οποία στην πραγματικότητα είναι βουλγάρικα. Γελάνε οι γλωσσολόγοι παγκοσμίως με τις ιστορικές παραποιήσεις που λαμβάνουν χώρα από αυτή την κυβέρνηση..

Μεταφραστές «μακεδονικής» γλώσσας αναζητά να προσλάβει η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), σύμφωνα με προκήρυξη που δημοσιέυθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, χθες, Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου.

  Οι νησιώτες ξεμπροστιάζουν τις αστείες δικαιολογίες του Μαξίμου: Τα τουρκικά αλιευτικά βρίσκονται στις Κυκλάδες από τις 27 Ιουνίου!

Η συγκεκριμένη προκήρυξη αφορα σε συνολικά 302 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων (οδηγών, ειδικών πληροφορικής, οικονομολόγων, ψυχολόγων, αλλά και…. νυχτοφυλάκων), μεταξύ των οποίων είναι και συνολικά 56 μεταφραστές.

Μεταξύ αυτών των 56 μεταφραστών ζητούνται και τέσσερις γνώστες της «μακεδονικής (νοτιοσλαβικής) γλώσσας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Μάλιστα αναφέρεται ότι η γνώση της «μακεδονικής (νοτιοσλαβικής) γλώσσας» μοριοδοτείται επιπλέον για την κάλυψη των θέσεων των μεταφραστών.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter


Loading...