Πρ.Ομ.Δανειοληπτών στον FOCUS FM: Έχουμε την πληροφορία, ότι ΜΚΟ ενδιαφέρονται να αγοράσουν σπίτια, που θα βγουν σε πλειστηριασμό- ΗΧΗΤΙΚΟ

«Έχουμε ενδείξεις και πληροφορίες (ότι ΜΚΟ ενδιαφέρονται να αγοράσουν σπίτια, που θα βγουν σε πλειστηριασμό). Θα δούμε από πού θα είναι η χρηματοδότηση και ποια νομική μορφή θα πάρει το σχήμα, που θα παίρνει τα διαμερίσματα, αν δλδ θα είναι οι ΜΚΟ ή άλλο σχήμα για λογαριασμό των ΜΚΟ», δήλωσε στον FOCUS FM 103,6 o Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δανειοληπτών, Ευάγγελος Κρητικός.

  Πρύτανης Θ. Δημόπουλος. Πιθανό να μεταδίδεται ο ιός με τα κλιματιστικά

Μιλώντας στην εκπομπή «Διπλός Ελληνικός» με το Στέφανο Δαμιανίδη, ο κ.Κρητικός επεσήμανε, ότι «20.000 κατοικίες ενοικιάζονται απευθείας από ΜΚΟ. Μάλιστα τα περισσότερα είναι νεόδμητα. Ολόκληρες πολυκατοικίες, που ήταν κλειστές, γιατί ήταν απούλητα, άνοιξαν και στεγάζουν μετανάστες και πρόσφυγες».

Απαντώντας στα όσα είπε ο Υπουργός Οικονομικών για τους κακοπληρωτές των «κόκκινων δανείων, σημείωσε, ότι «οι στρατηγικοί κακοπληρωτές δεν είναι παραπάνω από 10-15% του συνόλου. Ο κ.Σταϊκούρας ή είναι παραπληροφορημένος ή ψεύδεται».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ.Κρητικού στον FOCUS FM, εδώ:

  Ριτσώνα: Πληροφορίες ότι έφυγαν από τo hot spot 23 άτομα με κρούσματα κορωνοϊούLoading...