Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να απολογηθεί για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο 76χρονος Αλβανός που κατηγορείται ότι ασελγούσε στις ανήλικες εγγονές του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να απολογηθεί για σεξουαλική κακοποίηση με θύματα τις ανήλικες εγγονές του.

Αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι οι άσεμνες χειρονομίες που του αποδίδονται αποτελούσαν ενδείξεις υπερβολικής αγάπης προς τις εγγονές του.

  Συνελήφθη ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης με 2 γραμμάρια κοκαΐνης και πιστόλι

Σύμφωνα με το GRtimes.gr πριν απολογηθεί ο κατηγορούμενος κατέθεσαν ως μάρτυρες οι γονείς και μια θεία των παιδιών που υπερασπίστηκαν τον 76χρονο λέγοντας ότι ήταν εκδηλωτικός αλλά δεν λειτουργούσε με πονηριά απέναντι στα εγγόνια του.

Μέλη της οικογένειας και άλλοι συγγενείς συγκεντρώθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να συμπαρασταθούν στον κατηγορούμενο. Είπαν ότι ο 76χρονος βρίσκεται τους τελευταίους δύο μήνες στην Ελλάδα όπου εγκλωβίστηκε λόγω του κορωνοϊού και δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην Αλβανία.

«Έχει παιδιά και εγγόνια τα οποία μεγάλωσε με αγάπη. Αν είχε κάνει κάτι εμείς θα τον σκοτώναμε» ανέφεραν, μεταξύ άλλων οι συγγενείς στους δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter
  Παράταση της καραντίνας μέχρι τα… Κάλαντα! Τα διαφορετικά Χριστούγεννα – Με τον φόβο «εφόδου» της Αστυνομίας και του Εισαγγελέα ακόμα και στα σπίτια!

Την καταγγελία για ασελγείς πράξεις δέχτηκε αρχικά το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο και απευθύνθηκε στην Αστυνομία. Ύστερα από έρευνα της ΕΛΑΣ, ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή στη περιοχή της Νεάπολης και συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών, τα οποία διαπστώθηκε μάλιστα ότι ήταν εγγόνια του.Loading...