Πρωτοφανές βίντεο! Ο Ρουβίκωνας έκανε έλεγχο στους Αστυνομικούς

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην περιοχή του Ζωγράφου, όταν μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν… έλεγχο σε δυο Αστυνομικούς οι οποίοι βρίσκονταν απέξω από το σπίτι ενός μέλους τους!

Το μέλος του Ρουβίκωνα βλέποντας τις κινήσεις αυτές ειδοποίησε τους συντρόφους του στην αναρχική οργάνωση, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο και άρχισαν να τους κάνουν έλεγχο και ερωτήσεις για το τι κάνουν εκεί.

Τελικά όπως φαίνεται και στο βίντεο ο ένας από τους δυο Αστυνομικούς αναγκάστηκε να αποκαλύψει την ιδιότητά του και τους έδειξε την αστυνομική του ταυτότητα, με το συμβάν να λήγει σε ήρεμο κλίμα!

Μάλιστα ακούγονται καθαρά οι συνομιλίες ανάμεσα στις δυο πλευρές με τα μέλη της συλλογικότητας να ζητούν από τους αστυνομικούς να μεταβιβάσουν στους προϊσταμένους τους, να μην έρχονται με… πολιτικά οι αστυνομικοί και να παρακολουθούν τα σπίτια τους!

Διαβάστε:  Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο του Έλληνα Αρχηγού ΓΕΣ

«Να πείτε στους πολιτικούς προϊσταμένους σας ότι θα έχουμε πρόβλημα, μας απειλούν τα σπίτια, με τα πολιτικά δεν ξέρουμε ποιος είναι ποιος, ας στείλουν με αστυνομικούς στολές» είπε μέλος της αναρχικής συλλογικότητας.

«Εδώ λέμε τα δικά μας τα προβλήματα και δεν μας ακούνε» απάντησε ο ένας αστυνομικός».

«Αυτό γιατί έχουμε γίνει πολλές φορές στόχοι επιθέσεων και μπορεί να συμβεί κανένα ατύχημα» απάντησε το μέλος του Ρουβίκωνα

Δείτε το απίστευτο βίντεο!

Loading...