Ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, δέχθηκε μία σφαίρα στον λαιμό και άλλη μία στα πλευρά. Γλύτωσε καθώς μπλόκαρε το όπλο του δράστη.

Άγνωστοι πυροβόλησαν τα ξημερώματα τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια και τον τραυμάτισαν σοβαρά.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην αστυνομία, ο δημοσιογράφος την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, λίγο μετά τις 03:00, δέχθηκε μία σφαίρα στον λαιμό και άλλη μία στα πλευρά, ενώ άλλες βολίδες έχουν καρφωθεί στο αυτοκίνητό του. Οι δύο δράστες,που φορούσαν κουκούλες, διέφυγαν αφού τον πυροβόλησαν.

  10 παράνομοι μετανάστες νεκροί σε τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη

Ο Στέφανος Χίος, φέρει δύο διαμπερή τραύματα, καθώς η πρώτη σφαίρα πέρασε ξυστά από την καρωτίδα και η δεύτερη πέρασε λίγα εκατοστά από την καρδιά.

“Ο Στέφανος Χίος δέχθηκε δύο σφαίρες από έναν άγνωστο που φορούσε μαύρα ρούχα και ο οποίος είχε συνεργό που τον περίμενε. Η μία πέρασε ξυστά από την καρωτίδα και η άλλη κοντά στην καρδιά, ενώ στο αυτοκίνητό του υπάρχουν δύο οπές από σφαίρες”, τόνισαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές.

  Και νέο hotspot 500 ατόμων στον Ελαιώνα Αττικής

Αμέσως μετά, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ η σύζυγος του δημοσιογράφου, που άκουσε τους πυροβολισμούς, έτρεξε στο σημείο και πήγαν με το αυτοκίνητό του στο “Σισμανόγλειο”. Στη συνέχεια, όμως, ο Στέφανος Χίος διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που έσωσε τον δημοσιογράφο είναι το γεγονός ότι το όπλο του δράστη μπλόκαρε πριν αδειάσει και τις υπόλοιπες σφαίρες πάνω του.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

news247.grLoading...