Ασυδοσία, εγκληματικότητα, αναρχία, με τους ληστές να κάνουν πάρτυ στο κέντρο της Αθήνας.. με θύματα ανυποψίαστους πολίτες.

«Μάνα με μαχαίρωσαν, βοήθεια…» ήταν τα λόγια του 27χρονου συμβούλου επιχειρήσεων, ο οποιος επιστρέφοντας στο σπίτι του χθες αργά το βράδυ από ένα σεμινάριο που είχε παρακολουθήσει, δέχτηκε άγρια επίθεση από δυο ληστές.

Χιλιοστά από την καρδιά ήταν η μία μαχαιριά που δέχθηκε ο 27χρονος – Χειρουργήθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και φαίνεται να κερδίζει τη μάχη για τη ζωή του αφού δέχθηκε μαχαιριά χιλιοστά από το περικάρδιο.

  Ανήκουστο: Νεαροί πήραν όπλο αστυνομικού μέσα από περιπολικό

Ο 27χρονος κρατωντας τον χαρτοφύλακα του, περπατούσε αμέριμνος στην συμβολή των οδών Τοσίτσα και Μπουμπουλίνας προκειμένου να φτάσει στην στάση των λεωφορείων όταν ξαφνικά δέχτηκε την επίθεση των δύο ληστών.

«Δώσε μας τα λεφτά σου ρε…» του είπαν οι δυο ληστές οι οποίοι δεν φορούσαν κουκούλες και έτρεξαν από πίσω του απειλώντας τον με το μαχαίρι.

Ο νεαρός αιφνιδιάστηκε, γύρισε αμέσως και τους κοίταξε: Τότε οι ληστές του άρπαξαν τον χαρτοφύλακα και δέχτηκε την πρώτη μαχαίρια στο αριστερό χέρι.

  Μυτιλήνη: Συνεχίζονται τα μαχαιρώματα ανάμεσα σε λαθρομετανάστες

Στην συνέχεια οι δυο δράστες πήγαν να φύγουν αλλά ο νεαρός κινήθηκε προς το μέρος τους. Τότε δέχτηκε την δεύτερη και πιο επικίνδυνη μαχαίρια αριστερά στον πνεύμονα δίπλα στην καρδιά, στο περικάρδιο, που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία.

Οι δυο ληστές έφυγαν ανενόχλητοι προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ ο 27χρονος βρισκόταν αιμόφυρτος στον δρόμο.Loading...