Σάλος με τον ιερέα στην βάφτιση! Παραλίγο να πνίξει το μωρό!

Είναι η στιγμή που ένας ιερέας σχεδόν πνίγει ένα κοριτσάκι 2 ετών την ώρα της βάπτισής του. Η βαναυσότητα με την οποία βουτάει το κεφάλι του παιδιού μέσα στην κολυμπήθρα είναι σοκαριστική. Και θα το πληρώσει ακριβά.

Όλα έγιναν στην πόλη Γεσεντούκι στη νοτιοδυτική Ρωσία. Ο ιερέας Ιλία Σεμιλέτοφ κρατάει στα χέρια του ένα κοριτσάκι 2 ετών για να το βαπτίσει.

Όμως, αυτό που αντικρίζουν φίλοι και συγγενείς είναι τουλάχιστον σοκαριστικό. Ο παπάς βουτάει με μανία το κεφάλι του παιδιού στο νερό, σπρώχνοντάς το βίαια και το παιδί φυσικά κατατρομαγμένο πλαντάζει στο κλάμα!

Ο ιερέας έχει τέτοια μανία να βγάλει τον Σατανά μέσα από το μωρό που τουλάχιστον δυο φορές χτυπάει το κεφαλάκι του στα τοιχώματα της κολυμπήθρας! Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ο ιερέας αναμένεται να περάσει από εκκλησιαστικό δικαστήριο και ακόμα και να τον καθαιρέσουν.

Το σοκαριστικό είναι ότι την ώρα που ο ιερέας κάνει αυτά τα πράγματα, κανείς από τους ενήλικους δεν παρεμβαίνει και μάλιστα κάποιοι ακούγονται να γελούν!

Διαβάστε:  Ρωσική παρέμβαση για την Α.Μεσόγειο

Το πιο σοκαριστικό ακόμα είναι ότι οι γονείς δεν είναι εκείνοι που κατέθεσαν εναντίον του ιερέα μάλιστα η μητέρα δήλωσε ότι είναι ευγνώμων σε εκείνον που βάφτισε την κόρη της. Ωστόσο, μια πιο θαρραλέα γυναίκα είπε ότι ο ιερέας την είχε σοκάρει λέγοντάς της ότι εκτός από τα νεογέννητα, τα υπόλοιπα παιδάκια πρέπει να «σπάνε» κατά την βάφτιση γιατί είναι μέσα τους ο Σατανάς!

«Θυμάμαι πόσο φοβήθηκα ακούγοντας αυτές τις ανοησίες», είπε επί λέξει η γυναίκα. Το βίντεο φυσικά κυκλοφόρησε σε όλη τη Ρωσία και όλο τον κόσμο και για τον λόγο αυτό η ρωσική εκκλησία θα αναγκαστεί να λάβει μέτρα κατά του ιερέα.

Δείτε το βίντεο με την βάφτιση – βασανιστήριο

newsit