Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια προσβλητική χειρονομία που φαίνεται να κάνει με φόντο την ελληνική σημαία στην Ακρόπολη, ο Τούρκος πρωταγωνιστής τηλεοπτικής σειράς, Τζαν Γιαμάν, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας.

Η φωτογραφία του με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο, έχει προκαλέσει αναστάτωση και οργή ακόμα και στους Ελληνες θαυμαστές του.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Φτερωτός Θεός», όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, αρκέστηκε να πει πως θα πρέπει να έχουν τρελαθεί τα ελληνικά μέσα για να λένε πως ο ίδιος έκανε μια τέτοια κίνηση.

  Ορδές λαθρομεταναστών κατευθύνονται προς τα ελληνοσκοπιανά σύνορα

Από το περιβάλλον του επίσης διαψεύδουν πως ο Τζαν Γιαμάν είχε προσβλητικές προθέσεις, και σημειώνουν ότι πρόκειται για μια χαρακτηριστική κίνηση που κάνει όταν σηκώνει τα γυαλιά του. Ενώ αναφορικά με την επίσκεψή του στη χώρα μας τονίζουν πως ήταν ιδιαίτερα ευγενής και υπομονετικός με όλους, ακόμα και με τις fans και τους φωτογράφους που είχαν γίνει η σκιά του.

Δείτε τις φωτογραφίες από την επίσκεψή του στην Ακρόπολη και την συγκεκριμένη κίνηση:

Τον αποθέωσαν στο αεροδρόμιο
Ο Τζαν Γιαμάν, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του ως μοντέλο πρωταγωνιστεί με επιτυχία στη σειρά «Φτερωτός Θεός», που προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter
  Έβρος: Συλλαμβάνονται αβέρτα διακινητές και λαθρομετανάστες – Άλλη μία σύλληψη σε χωριό του Σουφλίου

Ο 30χρονος Τζαν Γιαμάν αυτήν τη στιγμή ένας από τους δημοφιλέστερους Τούρκους ηθοποιούς.Loading...