Η Σαουδική Αραβία ξεκίνησε οικονομικό πόλεμο και επιτέλους μια χώρα που δείχνει στον Ερντογάν τα όρια του.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται μέχρι στιγμής, η Σαουδική Αραβία η οποία αποτελεί μια χώρα με δύναμη καθώς οι επενδύσεις της στην Τουρκία κοστίζουν δις ευρώ, καλεί να μην συνεργαστούν με τις τουρκικές επιχειρήσεις κάτι το οποίο δείχνει ότι πλεον όλοι γυρνούν την πλάτη στον Ερντογάν και του θέτουν τα όρια του.

Αυτό αυτόματα σημαίνει βαρύ πλήγμα για τις εξαγωγές που κάνει η Τουρκία προς την Σαουδική Αραβία καθώς τ αυξήθηκαν κατά 40% σε ετήσια βάση τον Ιούνιο, φτάνοντας περίπου τα 213 εκατομμύρια δολάρια

Η Σαουδική αραβία φαίνεται πως ξεκίνησε οικονομικό πόλεμο και επιτέλους μια χώρα που δείχνει στον Ερντογάν τα όρια του.

Ευελπιστούμε αυτή να είναι η αρχή και άλλες χώρες να μποϊκοτάρουν τα τουρκικά προϊόντα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης έχει τονίσει ότι ήρθε η ώρα η Τουρκία να πάρει ένα μάθημα ως απάντηση στην βεβήλωση της Αγίας Σοφίας.Ο Κ.Βελόπουλος ζητάει από όλους τους Έλληνες να σταματήσουν να αγοράζουν προϊόντα με κωδικό 869 έτσι ώστε να χτυπήσουμε την Τουρκική οικονομία.Η Ελληνική λύση συνεχίζει τον αγώνα τόσο εντός Βουλής όσο και εντός Ευρωκοινοβουλίου.

Aς επιλέξουμε το …. εμπάργκο των τουρκικών προϊόντων!! Μία απάντηση με τεράστιο οικονομικό αντίκτυπο, αφού θα στερήσει στη γείτονα χώρα έσοδα ύψους 2 δις σχεδόν.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

apagoreuetai-group