Οι ΗΠΑ θα φύγουν έχουμε πολλούς καμικάζι γι αυτό.Kανείς στις ΗΠΑ δεν αξίζει όσο ο Qassem Soleimani. Το παπούτσι του Soleimani έχει μεγαλύτερη αξία από το κεφάλι του Trump.

Ο ΓΓ του λιβανέζικου κόμματος του Λιβάνου της Hezbollah ο Sayed Nasrallah: Είμαστε μπροστά σ΄ένα έγκλημα ξεκάθαρο και φρικτό. Σ΄αντίδραση της δολοφονίας Soleimani και του Mohandes, πρέπει να δουλέψουμε για να φύγουν όλες οι αμερικανικές δυνάμεις από την περιοχή.

Ποιά θα ήταν η δίκαιη τιμωρία; Η τιμωρία είναι φανερή. Οι αμερικάνικες βάσεις , οι φρεγάτες και ο στρατός των ΗΠΑ, κάθε Αμερικανός στρατιώτης θα πληρώσει το τίμημα. Όλες οι αμερικάνικες βάσεις όλα τα πλοία των ΗΠΑ και όλοι οι Αμερικανοί στρατιώτες οφείλουν να εγκαταλείψουν την περιοχή μας. Όταν οι Αμερικανοί θα εγκαταλείψουν την περιοχή η απελευθέρωση της al-Quds θα είναι πιο εύκολη. Βεβαίως όταν εγώ λέω Αμερικανοί δεν μιλώ καθόλου για Αμερικανούς πολίτες.Δεν πρέπει καθόλου ν΄αγγίξουμε τους Αμερικανούς πολίτες. Οι USΑ θα φύγουν ταπεινωμένοι από την περιοχή μας και οι «καμικάζι » είναι πολύ πιο πολυάριθμοι απ΄ότι στο παρελθόν για να πραγματοποιηθεί αυτό.Όλες οι αμερικάνικες βάσεις όλα τα πλοία των ΗΠΑ και όλοι οι Αμερικανοί στρατιώτες οφείλουν να εγκαταλείψουν την περιοχή μας.

  Ιταλία: Τυνήσιος παράνομος μετανάστης έσφαξε ιερέα που βοηθούσε τους μετανάστες. «Πέθανε σαν σκύλος» φώναζε.

Πρέπει σε όλη την περιοχή, μέσα στον Άξονα της Αντίστασης να εργαστούμε για να εκτελέσουμε αυτή τη δίκαιη τιμωρία.
Ο Qaasem soleimani δεν είναι μόνο μια ιρανική υπόθεση ο Qassem Soleimani είναι μια υπόθεση που αφορά όλον τον άξονα της Αντίστασης. Ο καθένας αυτού του άξονα που θα ήθελε να εκτελέσει αυτή τη δίκαιη τιμωρία είναι ελεύθερος στην επιλογή του. Αλλά το Ιράν δε ζητά τίποτα από κανέναν.
Το λιγότερο είναι να κάνουμε να φύγουν οι ΗΠΑ από το Ιράκ.
Αν η απόσυρση των ΗΠΑ από Ιράκ δεν περάσει στο Ιρακινό Κοινοβούλιο αυτοί είναι οι Ιρακινοί που θα το κάνουν.

  Τσαβούσογλου: Δεν έχουμε ενεργοποιήσει ακόμα τους S-400

To Iσραήλ έβλεπε στο Soleimani τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο που απειλεί την ‘ύπαρξη και την οντότητά του. Δεν τολμούσε να τον σκοτώσει κι ανέτρεξε στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

dimpenews.comLoading...