Στο τέλος τους οδεύουν οι έρευνες της Αστυνομίας για τους πολλαπλούς φόνους γυναικών και παιδιών, με τους ανακριτές να έχουν συγκεντρώσει τα στοιχεία που απαιτούνται, ενώ έχουν ουσιαστικά απαντηθεί όλα τα ερωτήματα γύρω από την πρωτοφανή αυτή υπόθεση.

Ο 35χρονος «Ορέστης» επιμένει στη θέση ότι δεν έχει διαπράξει άλλες δολοφονίες, ενώ με απίστευτο κυνισμό δείχνει, πέραν του να μην μετανιώνει για τίποτα από ότι έχει κάνει, να μην τον ενδιαφέρουν οι συνέπειες των πράξεών του.

Σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος», στα απανωτά ερωτήματα των αστυνομικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Κύπρου, για τυχόν επιπλέον θύματα, ο serial killer είπε: «Τι 7 φορές ισόβια, τι 17, αφού δεν διέπραξα άλλους (σ.σ. φόνους), κατάφερα να το ελέγξω»!

Οι Αρχές ερευνούν 82 ακόμα περιπτώσεις εξαφανισμένων γυναικών

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα από τον «Φιλελεύθερο» της Κύπρου οι ερευνητές της κυπριακής αστυνομίας φαίνεται να οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι, πράγματι, δεν υπάρχουν άλλα θύματα.

Οι αστυνομικοί καταλήγουν σε αυτή τη διαπίστωση καθώς αφού έχουν πρώτα ερευνήσει εξονυχιστικά τα προφίλ των 32 γυναικών με τις οποίες μιλούσε στο διαδίκτυο ο serial killer Μεταξάς και δεν προέκυψε κάτι ανησυχητικό.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

Παρά ταύτα, ύστερα από τη σφοδρή κριτική περί αδράνειας των Αρχών, οι αστυνομικοί «χτενίζουν» τους φακέλους 82, συνολικά, γυναικών που έχουν εξαφανιστεί από το 1980 μέχρι σήμερα.Loading...