«Σήμερα το πρωί βρήκαν τους γονείς του σμηναγού, Μπαλταδώρου στον τάφο μέσα στη λάσπη…» – Συγκλονίζει η θεία του (Video)

Συγκλονίζει η θεία του – Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο τελευταίο αντίο που είπαν φίλοι και συγγενείς στον άτυχο σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο.

Η θεία του σμηναγού, που έχασε τη ζωή του -την περασμένη Πέμπτη- ανοιχτά της Σκύρου, βυθίζοντας στο πένθος το πανελλήνιο, αποκάλυψε σε εκπομπή του epsilontv ότι το πρωί βρήκαν τους γονείς του Γιώργου Μπαλταδώρου με ακουμπισμένα τα πρόσωπά τους πάνω στη λασπωμένη γη που έχει ταφεί το παιδί τους:

«Οι γονείς είναι χάλια. Οι γονείς σήμερα στις 7 το πρωί ήταν στο νεκροταφείο. Πήγε ο αδερφός του πατέρα και τους βρήκε πάνω στον τάφο μες στη λάσπη. Είχε λάσπη ο τάφος και ήταν πάνω και…».

«Τώρα θα πάω πέρα, τι να τους πω; Τίποτα… Μια βουβαμάρα είναι μέσα στο σπίτι. Η μάνα είχε την μπλούζα μέχρι χθες αγκαλιά. Έχουν μια φωτογραφία στο τραπέζι, κάθονται ένας από εδώ, ένας από εκεί και κλαίνε.

Διαβάστε:  Μ. Κατράκης: «Είναι δυνατόν να παλιώνει η εθνικότητα, η ρίζα, η καταγωγή ενός λαού»; (Βίντεο)

Δεν μπορούμε να τους πούμε τίποτα. Μην τους ξεχάσουν μόνο… Μην ξεχάσουν αυτή την οικογένεια, αυτά τα παιδάκια», πρόσθεσε, μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά.

topontiki