Σκοπιανή κυβέρνηση: Με αυτά που δέχθηκε ο Τσίπρας επιβεβαιώνεται οριστικά η μακεδονική μας ταυτότητα!

Σκοπιανή κυβέρνηση: Με αυτά που δέχθηκε ο Α.Τσίπρας επιβεβαιώνεται οριστικά η μακεδονική μας ταυτότητα!

Τσακώνονται στα Σκόπια η κυβέρνηση Ζ.Ζάεφ με τον πρόεδρο της χώρας, Γ.Ιβάνοφ, ο οποίος δεν αρκείται στην αναγνώριση του «μακεδονικού έθνους» και της «μακεδονικής γλώσσας» από την κυβέρνηση Τσίπρα, αλλά θέλει να απαλειφθεί και το «Βόρεια» ως γεωγραφικός προσδιορισμός της «Μακεδονίας»!

«Με την συμφωνία αυτή επιβεβαιώνεται και ενισχύεται τη “μακεδονική” εθνική και πολιτιστική μας ταυτότητα, μια για πάντα» αναφέρει στην απάντησή του προς το διάγγελμα Ιβάνοφ ο Ζ.Ζάεφ.

Μετά το διάγγελμα του Ιβάνοφ η κυβέρνηση με ανακοίνωση της αναφέρει «πως για το μέλλον της χώρας δεν αποφασίζει ο Ιβάνοφ, αλλά οι πολίτες» και τον καλεί να απομονωθεί στην πολιτική σκηνή.

  Έκθεση καταπέλτης για την Καθολική Εκκλησία - Πάνω από 216.000 ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά

«Η κυβέρνηση εκφράζει τη λύπη της επειδή ο πρόεδρος Γκιόργκε Ιβάνοφ στο διάγγελμά του απέτυχε να ξεπεράσει την αδυναμία του και να δει την προοπτική που ανοίγεται μπροστά στην χώρα με τη συμφωνία που ολοκληρώθηκε αυτές τις μέρες και συμφωνήθηκε με την ελληνική κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος Ιβάνοφ δεν έχει κανένα αίσθημα ευθύνης και αναλαμβάνει πράξεις απαράδεκτης χειραγώγησης, κάτι που είναι επιζήμιο για τη χώρα και τους πολίτες και επενεργεί άμεσα κατά της ενίσχυσης της μακεδονικής ταυτότητας.

  ΕΞΕΓΕΡΣΗ Απίστευτη Αντίσταση στην Ιταλία. Μαζικές διαδηλώσεις σε όλες τις πόλεις κατά green pass.

Ο Ιβάνοφ δεν τάσσεται υπέρ της λύσης και δεν εργάζεται για την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ, κάτι που αποτελεί για τους πολίτες προτεραιότητα υψηλού εθνικού συμφέροντος.

Αντί να παρεμποδίζει το μέλλον της χώρας και να ωθεί τη χώρα σε απομόνωση, είναι καλύτερα ο Ιβάνοφ να απομονωθεί από την πολιτική σκηνή» τονίζει η κυβέρνηση και καταλήγει:

«Είμαστε αυτό που είμαστε και τελικά αυτό αναγνωρίζεται από όλους τους γείτονές μας, τη Δημοκρατία της Ελλάδας και τη διεθνή κοινότητα. Με την συμφωνία αυτή επιβεβαιώνεται και ενισχύεται τη «μακεδονική» εθνική και πολιτιστική ταυτότητα, μια για πάντα».

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

pronews