Σε κατάσταση σοκ είναι η οικογένεια του 17χρονου μαθητή ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα στην Κρήτη λόγω ερωτικής απογοήτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, οι Αρχές βρήκαν σημείωμα στο δωμάτιο του, το οποίο έγραψε ο 17χρονος μαθητής με κόκκινο στυλό και εξήγησε τους λόγους που οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.

«Λυπάμαι γι’ αυτό που πρόκειται να κάνω αλλά δεν μπορώ να ζήσω άλλο χωρίς την…», έγραψε στην αρχή του σημειώματος και εξήγησε όλα όσα τον βασάνιζαν τον τελευταίο καιρό.

  Το άγαλμα που τοποθετήθηκε στον κόμβο της Περιφ. Θεσσαλίας - Ένα μυρμήγκι που υποτίθεται ότι συμβολίζει τους «Μυρμιδόνες»

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 17χρονος ήταν ιδιαίτερα στενοχωρημένος μετά τον χωρισμό του. Μόλις έγραψε το σημείωμα πήρε το όπλο και αυτοπυροβολήθηκε.

Οι γονείς αλλά και ο αδερφός του 17χρονου βρίσκονται σε κατάσταση -σοκ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο πατέρας ήταν αυτός που βρήκε νεκρό τον γιο του στο σπίτι της οικογένειας.

Ο 17χρονος Μάνος φέρεται από νωρίς το μεσημέρι να είχε κλειδώσει την πόρτα του σπιτιού του για να μην μπορέσει κανείς να τον σταματήσει. Όταν ο πατέρας του έφτασε στο σπίτι και κατάλαβε ότι είναι κλειδωμένος, άρχισε να φωνάζει να του ανοίξει. Ωστόσο ήταν πολύ αργά, καθώς είχε βάλει τέλος στη ζωή του.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter


Loading...