ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ/ΚΡΙΣΙΜΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ/ΚΡΙΣΙΜΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ.

1)ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝΕ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ. ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΥΚΛΟΙ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.. ΜΕΣΩ “ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ” ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ “ΕΓΚΑΙΡΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ’, ΣΕ ΚΑΥΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.

ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΙ ΑΚΤΙΝΟΣΚΟΠΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΤΑΧΘΕΙ 4 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΑΠΟ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΜΟΝΑΧΟ-ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ ΚΑΙ ΑΜΒΟΥΡΓΟ….

2)ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ. Ο ΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ-ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ …ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΟΠΟΙΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ.

ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ …ΠΕΡΙΕΡΓΑ(ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ).

ΠΟΤΕ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕΘΕΣ/ΚΗ-ΚΑΒΑΛΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ….ΑΛΛΑ ΚΑΙΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΥΜΦΑΙΟ-ΦΛΩΡΙΝΑΣ….

3)ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΑΞΟΝΑ ΑΠΟ ΔΥΡΡΑΧΕΙΟ Ή ΑΥΛΩΝΑ ΠΡΟΣ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ή ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ(ΝΤΕΜΠΑΡ-ΠΡΕΛΕΠ-ΤΙΤΟ ΒΕΛΕΣ ΚΑ)..

ΠΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΩΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ-ΒΑΡΝΑ-ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ Ή ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΣΕ ΚΟΥΤΣΟΒΑ-ΚΡΙΒΟΛΑΚ ΚΑΙ ΓΚΝΑΦ ΙΓΝΑΤΙΕΒΟ-ΒΑΡΝΑ. ΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ/ΣΕΡΡΑΙΚΗ ΑΚΤΗ -ΚΑΒΑΛΑΣ-ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟ-ΜΑΡΩΝΕΙΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΩΣ ΒΑΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΛΑΣΑ..

Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΤΟ 2020ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ……..ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΟΔΗΣΣΟ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ…..(ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2014….)

4)ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΑΘΕΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ, ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΑΜΕΣΑ “ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ” ΣΤΟΥΣ ΟΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΚΗ ΠΡΟΣ ΣΤΡΟΥΜΝΙΤΣΑ-ΝΙΣ-ΛΕΣΚΟΒΑΤΣ-(ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΕΣΕΒΟ) ΚΝΙΑΖΕΒΑΤΣ ΜΠΟΡ-ΖΑΓΙΕΚΑΡ-ΠΡΟΣ ΠΟΖΑΡΕΒΤΣ ΜΕ ΣΤΡΟΦΗ ΝΟΒΙΣΑΝΤ ΚΑΙ ΟΥΓΓΡΟ-ΣΕΡΒΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ(ΣΕΝΤΑ-ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣΑ). .

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΛΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΑΡΙΚΟΥ ΜΕΣΩ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΕΔΑΦΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΕΡΒΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΟΒΑΡΩΝ(ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΑΞΟΝΑ…). ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΕΔΑΦΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΤΑΔΙΚΤΥΑ ΕΠΑΦΩΝ, ΑΦΟΥ ΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ..

ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟ 2 ΜΗΝΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ 36 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (ΕΙΔΙΚΟ ΕΤΗΣΙΟ FORUM) ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΕΣΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΟΤΙ “ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5-10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΩΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΟΥ-ΒΑΡΔΑΡΗ-ΜΟΡΑΒΑ ΠΡΟΣ ΔΟΥΝΑΒΗ..

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ-ΟΧΡΙΔΑΣ-ΣΚΟΔΡΑΣ ΚΑΙ ΔΟΙΡΑΝΗΣ. ΕΙΔΑ ΕΤΟΙΜΑ PROJECTS ΠΡΟΣ ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ.

5)ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΑΡΙΚΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΥΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠ ΜΠΟΝΤΣΤΙΛ ΜΕ ΤΟ ΚΡΙΒΟΛΑΚ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ. “”ΑΓΚΑΘΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ’ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ-ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΙΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΣΕΡΒΙΑ.

ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ. ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019, ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΜΟΣΧΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ-ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ “ΑΓΚΑΘ’Ι ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΒΟΥΛΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΡΩΣΟ-ΣΕΡΒΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΕΝΩ ΧΕΙ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΙΗΠΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΣΟΒΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΕΔΑΦΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟ ΠΡΕΣΕΒΟ(ΜΕΒΕΝΤΑ-ΜΠΟΥΓΙΑΝΟΒΑΤΣ ΚΛΠ)

6)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΛΚΑΝΙΑ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΛΤΙΚΗ-ΠΟΛΩΝΙΑ-ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΟΓΩ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ-ΑΖΟΦΙΚΗΣ ΚΛΠ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑ ΙΠΛΕΟΝ ΣΕ ΔΙΜΕΡΕΣ/ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ. ΠΧ ΟΙ ΗΠΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΑΛΒΑΝΙΑ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑ. ΕΝΩ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΟΣΟΒΟ-ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ.ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΒΟΣΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝΤΖΑΚΙ ΣΕΡΒΙΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΟΥΛΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΝΤΙΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ. ΙΣΧΥΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΦΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΑΙ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΡΑΒΙΑ (22 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥ ΤΟ 2017) ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣΤΟ ΣΛΟΒΑΚΙΚΟ ΕΤΗΣΙΟ FORUM (ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ), ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΛΩΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΑΟΥ ΤΗΣ ΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΣΕΡΒΙΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ…. (ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟΠΡΟΣΦΑΤ ΣΕΡΒΟ-ΑΡΑΒΙΚΟΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΤΟ ΚΡΑΛΙΕΒΟ..

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

.ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ, ΕΝΩ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΑΙΙ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ‘ΕΠΙΛΥΘΕΙ”ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ. (ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΥΜΠΟΣΙΑ, ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ……ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ./ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ….ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΤΑ. ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΙ….ΕΙΝΑΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ” ΠΟΛΕΜΟΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ….ΚΑΙ ΟΠΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΤΩΝ ΜΗ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΥΒΡΙΔΙΣΜΟΥ……ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ…
analystsforchange