Το λευκό φορτηγάκι ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου (έναν από τους στόχους των βομβιστικών επιθέσεων στη Σρι Λάνκα).

Πυροτεχνουργοί προσπαθούσαν να εξουδετερώσουν τις τρεις βόμβες που εντόπισαν στο εσωτερικό του οχήματος. Κάμερες κινητού τηλεφώνου κατέγραψαν τη στιγμή της τρομακτικής έκρηξης, η οποία προκάλεσε νέο κύμα πανικού στους κατοίκους της πρωτεύουσας.

Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, καθώς οι πυροτεχνουργοί είχαν πάρει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

  Μαχητικά Mig-29 στη Λιβύη χτύπησαν τουρκική φρεγάτα

310 οι νεκροί από τις επιθέσεις
Οι νεκροί από τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία και καθολικές εκκλησίες ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα των Καθολικών έχουν φθάσει τους 310. Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, με τους ελέγχους να συνεχίζονται σε συνοικίες της πόλης για την ύπαρξη παγιδευμένων -με εκρηκτικά- οχημάτων, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι οι εξτρεμιστές ισλαμιστές, που ανέλαβαν την ευθύνη των επιθέσεων, έχουν κρύψει εκρηκτικά σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί διάσπαρτοι δεκάδες πυροκροτητές στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων του Κολόμπο και σε κάδους απορριμμάτων.

  ΗΠΑ: Το lockdown μετέτρεψε τους αρουραίους σε "κανίβαλους"Loading...