Ένα αεροπλανοφόρο, πυρηνικά υποβρύχια και δεκάδες άλλα πολεμικά πλοία αναπτύσσει η Ινδία στα σύνορα με το Πακιστάν, όπως ανακοίνωσε το πολεμικό ναυτικό της χώρας.
«Οι μεγάλες μάχιμες μονάδες του Ινδικού Ναυτικού συμπεριλαμβανομένης της Carrier Battle Group με το INS Vikramaditya, πυρηνικά υποβρύχια και δεκάδες άλλα πλοία, υποβρύχια και αεροσκάφη διήλθαν γρήγορα από την άσκηση σε κατάσταση επιχειρησιακής ανάπτυξης καθώς οι εντάσεις μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν κλιμακώθηκαν», σύμφωνα με εκπροσώπους του Πολεμικού Ναυτικού.
Το INS Arihant, μαζί με την προστατευτική συνοδεία του, το ρωσικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο, INS Chakra, έχουν εγκατασταθεί στο Visakhapatnam και το Πολεμικό Ναυτικό δεν επιβεβαιώνει αν μεταφέρθηκαν στην Αραβική Θάλασσα στο αποκορύφωμα της κρίσης.
Admiral Sunil Lanba CNS to preside over the debrief of Exercise TROPEX 2019, the largest biennial exercise of #IndianNavy at Kochi tomorrow (representative pics) @SpokespersonMoD @DefenceMinIndia @adgpi @IndiaCoastGuard @IAF_MCC pic.twitter.com/hOYcSLgNVp
— SpokespersonNavy (@indiannavy) 17 Μαρτίου 2019
Ακολουθήστε το Hellas-now στο Google News
Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter Follow @hellasnow