Την έβαλε να ζητιανέψει χρήματα και μετά τη βίασε

Τον δρόμο της επιστροφής στη φυλακή πήρε, μετά την καταδίκη του από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας, ο 40χρονος αλλοδαπός που τον Φεβρουάριο του 2020 λήστεψε μάνα και κόρη μέσα στο σπίτι τους στη Μανωλάδα, αφού προηγουμένως είχε βιάσει τη δεύτερη!

«Οι εντολείς μου θεωρούν ότι δικαιώθηκαν ηθικά για το ειδεχθές έγκλημα που έλαβε χώρα στην οικία τους και ευχαριστούν τη Δικαιοσύνη, που για μια ακόμη φορά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και απέδωσε την ηθική δικαίωση που ζητούσαν» τόνισε η δικηγόρος που εκπροσώπησε τα δύο θύματα.

  Ποιος έστειλε 4 αυτοκίνητα με ύποπτους οπλοφόρους έξω από το σπίτι προστατευόμενου στόχου από την ΕΛΑΣ;

Ο δράστης, που τιμωρήθηκε 15 χρόνια κάθειρξη, ζήτησε τα ελαφρυντικά του πρότερου σύννομου βίου, της ένδειας και της μετέπειτα καλής διαγωγής, τα οποία ομόφωνα απορρίφθηκαν.

Την πήγε σε γειτονικά σπίτια για να ζητήσει χρήματα

Τον Φεβρουάριο του 2020, ο δράστης είχε καταφέρει να τρυπώσει από ανασφάλιστη πόρτα στο σπίτι όπου διαμένουν οι δύο γυναίκες, ηλικίας 76 και 53 ετών, και να τις αιφνιδιάσει. Ο 40χρονος, χωρίς να πει κουβέντα, χτύπησε με τα χέρια του την ανήμπορη να αντιδράσει 76χρονη, την πήγε στην τουαλέτα του σπιτιού και την έδεσε.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter
  «Αυγά και γιαούρτια» στον Καραθεοδωρή, ΥΠΟΤΑΓΗ στην εξουσία! Η χάρη τους έφτασε μέχρι Βερολίνο, vid

Ζήτησε χρήματα από την 53χρονη, η οποία όμως είχε μόνο 40 ευρώ πάνω της. Ετσι, υποχρέωσε την 53χρονη να βρει λεφτά από τη γειτονιά. Πράγματι, δράστης και 53χρονη πήγαν σε γειτονικά σπίτια και ζήτησαν χρήματα. Κάποιος έδωσε τελικά 100 ευρώ στην 53χρονη, και εκείνη στον δράστη. Επιστρέφοντας στο σπίτι, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η παθούσα, ο δράστης τη βίασε.Loading...