ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ… 2019 ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ, ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΕΣ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ…

Ο Δήμαρχος Γιώργος Δανιήλ, με τον Γυμνασιάρχη του νησιού, υποδέχθηκαν το πρωϊ στο λιμάνι των Οινουσσών τέσσερις καθηγήτριες, που εδέησε το υπουργείο παιδείας να στείλει στο ακριτικό νησί, πριν… λήξει η Σχολική χρονιά. Ευχόμαστε όλοι του χρόνου να υπάρχει καλύτερος προγραμματισμός, λέει και ορθώς ειρωνεύεται το τοπικό alithia.gr

Στην Χίο πάλι, από σήμερα το πρωί τελεί υπό κατάληψη το σχολικό συγκρότημα των Υφαντηρίων με τους μαθητές να αποφασίζουν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων καθώς όπως τονίζουν δεν έχουν ικανοποιηθεί τα αιτήματα τους, μετά την πρόσφατη κινητοποίηση τους που κατέληξε στο δημαρχείο και σε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Στρ. Τζιμή.

  Άντρας εισέβαλε με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης και χτύπησε εφοριακούς - Τραυμάτισε τρεις!

Στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζει το 3ο Γυμνάσιο, το 3ο και 4ο Λύκειο και το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, ξεκίνησαν ως γνωστό τα έργα αναβάθμισης με τους μαθητές να διαμαρτύρονται ζητώντας την απόσυρση των ακατάλληλων κοντέινερ στα οποία κάνουν μάθημα καθώς και την επίσπευση των εργασιών υλοποίησης του έργου.

Οι μαθητές του 3ου Λυκείου, που είχαν την υπόσχεση ότι οι εργασίες στο δικό τους κτήριο θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν, ακόμη περιμένουν τη σαφή απάντηση του Δήμου για το τι μέλλει γενέσθαι με το έργο, μετά τη συνάντηση που υποτίθεται θα υπήρχε με τον εργολάβο του έργου. Οι μαθητές θεωρούν ότι τους εμπαίζουν, γι αυτό και προχώρησαν στην κατάληψη, όπως λένε για να πιέσουν τους αρμοδίους να δεσμευτούν συγκεκριμένα και για την έναρξη των εργασιών και για τις λυόμενες αίθουσες που τους υποσχέθηκαν, αλλά και για τη διαμόρφωση χώρων υγιεινής που είναι ανεπαρκείς σε ένα σχολικό συγκρότημα που στεγάζει σχεδόν 750 μαθητές.

  Ναρκωτικά, κλοπιμαία, όπλα, μαχαιρώματα στο hotspot της Μόριας

lefteria.blogspot.com

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter


Loading...