Συναγερμός Έλληνες – Τον Ιανουάριο φέρνουν στην βουλή την συμφωνία Ντροπής των Πρεσπών

1.000.000+ Έλληνες θα είμαστε εκεί! Πηγές Υπουργείου Εξωτερικών: Τον Ιανουάριο οι διαδικασίες για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Ελλάδα – Έρχεται και η Μέρκελ

Την επίσπευση των διαδικασιών, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα, ακόμη και μέσα στον Ιανουάριο του 2019, τα προβλεπόμενα για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη χώρα μας, προανήγγειλαν την Πέμπτη (27/12/2018) πηγές του ΥΠΕΞ, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ωστόσο, κατά τις ίδιες πηγές, αυτό προϋποθέτει ότι η τελευταία ψηφοφορία στη Βουλή των Σκοπίων, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσεις στις 09/01/2019, θα κυλήσει ομαλά.

  Το deal της Γαλλίας με τα Εμιράτα για 80 Rafale και 12 στρατιωτικά ελικόπτερα

«Οι αλλαγές στο Σύνταγμα των Σκοπίων, ικανοποιούν την ελληνική πλευρά και μέχρι το Μάιο θα έχει οριστικοποιηθεί το πρωτόκολλο εισδοχής της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ», ανέφεραν οι ίδιο διπλωματικοί κύκλοι.

Υπενθυμίζεται ότι κατά το διήμερο 10-11/01/2019 αναμένεται και η επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, στην Αθήνα.

Η κυβέρνηση του Τσίπρα προσπαθεί να περάσει το Σκοπιανό με διαδικασίες – εξπρές, αγνοώντας επιδεικτικά τόσο το γεγονός ότι η Συμφωνία αντιμετωπίζεται εχθρικά από την πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών όσο και ότι με το περιεχόμενό της έχουν εκφράσει άμεσα διαφωνίες 22 Μητροπολίτες της Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter
  Μίνα Γκάγκα: Να μπει ως Προϋπόθεση εξωσωματικής γονιμοποίησης ο εμβολιασμός

Όλοι οι Έλληνες θα είναι έξω από την βουλή.. για να μην περάσει η συμφωνία της ντροπής των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ με τους Σλάβους των Σκοπίων.