του Γιώργου Οικονομίδη (pieria.tv)
Σε απαράδεκτο ατόπημα έπεσε και εξακολουθεί να πέφτει το FACEBOOK κατεβάζοντας όσες αναρτήσεις θεωρεί -εσφαλμένα καθώς αποδεικνύεται- ότι παραβιάζουν τους όρους και την πολιτική του.

Μετά από τις δικές μου δύο αναρτήσεις που αδικαιολόγητα και παρανόμως κατέβασε το FACEBOOK (δείτε ΕΔΩ), όπου και έγιναν οι ενστάσεις μου αναμένοντας την απάντηση τους, δηλαδή το γνωστό «Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι», έχουμε και άλλη μια -από τις χιλιάδες- περίπτωση λογοκρισίας και φίμωσης. Αυτή τού γνωστού ποινικολόγου Βασίλη Νουλέζα, όπου και κατέβασαν ανάρτηση του που πληροφορούσε το κοινό για τις νομικές του κινήσεις σε υπόθεση που αφορά συκοφαντική δυσφήμιση.

  Έφθασε στο Άγιον ΄Ορος ο Ρώσος Πρωθυπουργός. Δεν πέρασε το veto των Αμερικάνων. Το Άγιον Όρος δεν είναι τσιφλίκι τους….

Αυτό που παρατηρώ στο κείμενο, είναι ότι αναγράφεται η λέξη «μουσουλμάνος» και κατά συνέπεια, δίχως το F A C E B O O K να ελέγξει το γενικό κείμενο, διαγράφει κάθε ανάρτηση για να μην κακοκαρδίσει τους μουσουλμάνους, όπως έδειξε έως τώρα ότι κάνει. Μια στοχευμένη δηλαδή στάση του απέναντι στους χρήστες να μην γίνεται καμιά αναφορά σε μουσουλμάνους, προωθώντας το σατανικό σχέδιο τής Ισλαμοποίησης τής Ευρώπης και τής Ελλάδος κατ’ επέκτασιν.

Ο κύριος Νουλέζας με πληροφόρησε ότι διερευνάει το θέμα νομικά για το πώς θα… κινηθούμε (και εγώ μέσα ώς αδίκως θιγόμενος) κατά τού Facebook.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter
  Έφθασε στο Άγιον ΄Ορος ο Ρώσος Πρωθυπουργός. Δεν πέρασε το veto των Αμερικάνων. Το Άγιον Όρος δεν είναι τσιφλίκι τους….

pieria.tvLoading...