Συντριβή ελικοπτέρου του ΝΑΤΟ: Η τελευταία ανάρτηση της 23χρονης που πέθανε

Ένα από τα έξι μέλη του πληρώματος του μοιραίου ελικοπτέρου του ΝΑΤΟ, που συνετρίβη το βράδυ της Τετάρτης στα διεθνή ύδατα μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, έξω από την Κεφαλονιά, ήταν η 23 χρονη στρατιωτικός Αμπιγκέιλ Καουμπρόου.

Η Καουμπρόου είναι το μοναδικό μέλος που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου, ενώ τα πέντε μέλη που αγνοούνται είναι o πιλότος Μπρέντεν Ιαν ΜακΝτόναλντ, o πιλότος Κέβιν Χάγκεν, o υπεύθυνος Συστημάτων Ασφαλείας Μαξίμ Μίρον-Μορίν, ο υπολοχαγός, υπεύθυνος ναυτικών όπλων, Μάθιου Πάικ και ο χειριστής ηλεκτρονικών Συστημάτων Μάθιου Κάζινς.

  Εσωτερικό έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ξέγραψε τα… Χριστούγεννα!

Η τελευταία ανάρτηση της 23χρονης 

Συγκίνηση προκαλεί η τελευταία ανάρτηση της 23χρονης Καουμπρόου την προηγούμενη εβδομάδα στο Facebook, όπου εκδήλωνε την αγάπη της για τη γκάιντα.

Συγκεκριμένα, ευρισκόμενη σε φρεγάτα, έπαιζε γκάιντα για να τιμήσει τα θύματα του μακελείού στις 18 και 19 Απριλίου στην Νέα Σκωτία, όπου κόστισε τη ζωή σε 22 ανθρώπους. «Μπορεί να ταξιδεύεις στον κόσμο και να μην συναντήσεις ποτέ κανέναν κάτοικο της Ανατολικής Ακτής. Χαίρομαι που τον αναχαίτισαν. Σε όλους όσους είναι στην πατρίδα, σας σκέφτομαι» είχε γράψει.

  Το 61% των Γάλλων θεωρεί ότι τους αντικαθιστούν με αλλοδαπούς μουσουλμάνους

Ο θάνατος της Καουμπρόου βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, με τον πατέρα της, Σέιν Καουμπρόου να γράφει σε ανάρτησή του: «Είμαι συντετριμμένος. Σήμερα έχασα την μεγαλύτερη κόρη μου, Αμπιγκέιλ Καουμπρόου στο ατύχημα που αφορούσε το ελικόπτερο Cyclone της φρεγάτας HMCS Fredericton. Δεν υπάρχουν λόγια. Με έκανες για πάντα περήφανο».

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

πηγή skai.gr