ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΠΙΧΕIΡΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-EIΔΗΣΕΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΚΛΑΣΑΤΕΣ. ΦΤΩΧΟΜΥΑΛΟΙ KAI METAΞΕΤΑΣΤΕΟΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΙ….ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΝΤΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΝΑΜΕ ΟΥΖΟΥΜΠΟΥΡΟΥ….

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1)ΕΝΩ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ ΘΕΣΗ,ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΗΣΣΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΕΝΩ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ή ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΜΕΛΕΤΗΣ-ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ.

2)ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ(;) ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ,ΟΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΤΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ(;) ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΣΤΟ ΑΜΠΟΝΤΑΜΠΑΝΤ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ Ή ΤΟΥ ΑΛ ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΙΡΑ ΤΟΥ ΙΝΤΛΙΜΠ!!! (ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ). ΚΑΙ ΕΝΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΚΑ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΙΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ. ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΤΑ-ΜΕΤΑΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΤΟΠΙΟ, ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ Η ΜΠΑΑΝΤΕΡ ΜΑΙΝΧΩΦ Ή ΟΙ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ. ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ-ΦΩΤΙΑ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ!!!

3)ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΚ ΝΕΟΥ Η ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ NOVARTIS.ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΥΜΜΤΕΧΟΥΝ Ή ΟΧΙ, ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΟΙ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ., ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ!!!

4)ΕΤΣΙ ΞAΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΟΣ ΛΙΑΓΚΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΣΡ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ., ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ!!!

5)ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ ΠΑΛΙ Η ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ 5000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΗΦΘΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΛΠ.ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ. ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΑ. ΧΙΛΙΟΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΑ.

6)ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ, ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΡΓΗΘΕΝΤΑ (ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ….ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΓΙΑ ΖΟΥΛΟΥ-ΧΟΥΤΟΥ-ΤΟΥΤΣΙ -ΝΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΧΑΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ.

7)ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΡΚΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΥΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΙΘΑΓΕΝΗΣ. ΙΟΡΔΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΛΕΝΕ. ΗΤΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ. ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΖΩΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΣΤΑΝΙΩΝ ΕΒΡΟΥ/ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ 2018. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΗΘΙΚΕΣ-ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΑΠΛΑ ΦΡΑΠΕΔΙΣΤΑΝ. ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΧΩΡΑ.ΑΛΛΑ ΧΩΡΟΣ. ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ.

ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ‘ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ’ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ “ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΥΑΛΑ’….

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ ΕΠΙ 45 ΛΕΠΤΑ ΕΘΙΞΑ ΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ.ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΠΗΧΗΣΗ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ/ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ/
ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ…ΚΑΙ ΤΑ ΗΣΣΟΝΑ ΑΥΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ. ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ!!!ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΧΩΡΑΣ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΒΟΛΤΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΣΙΤΙΚΑ ΔΩΡΑΚΙΑ.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

analystsforchange.org