Αναρρωτηθείτε πως είναι δυνατόν να εκπροσωπούν τον Ελληνικό λαό άνθρωποι που πηγαίνουν ενάντια στην βουλησή του, και χωρίς να τον ρωτάνε υπογράφουν συμφωνίες που είναι έναντια στα συμφέροντα του Ελληνικού έθνους. Αναρρωτηθείτε αν όλα αυτά που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους Σκοπιανούς τα είχε γράψει στο προεκλογικό του πρόγραμμα, αν είχε ενημερώσει τον λαό ότι θα αναγνωρίσει μακεδονική γλώσσα και μακεδόνες!

Πρόκειται φυσικά για μια διεθνιστική κυβέρνηση, που στην βουλή δεν ορκίζονται καν στον θεό αλλά κυβερνάνε ένα έθνος κατά 95% ορθόδοξους. Μια κυβέρνηση που δεν πιστεύει στα έθνη αλλά κυβερνά το Ελληνικό έθνος.. Αναρρωτηθείτε όμως και ποιος τους έδωσε την δύναμη για να κάνουν όλα αυτά!!

  Το ΥΠΕΞ αδειάζει τον κ. Ροζάκη για τις δηλώσεις του σχετικά με το Καστελόριζο

Συμφωνία για τη διάνοιξη συνοριακής διόδου Λαιμός -Μάρκοβα Νόγκα, στην περιοχή των Πρεσπών, υπέγραψαν σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Σία Αναγνωστοπούλου και ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων Νίκολα Ντιμιτρόφ.

Η συμφωνία υπογράφηκε σε τρεις γλώσσες. Ο Νίκολα Ντιμιτρόφ σημείωσε ότι η γλώσσα της χώρας του που ομιλείται από τους πολίτες των Σκοπίων (Βόρεια Μακεδονία το αναφέρουν αλλά για μας είναι σλάβοι σκοπιανοί) και τη διασπορά της χώρας δεν έχει καμία σχέση με τους Έλληνες Μακεδόνες. «Είναι επίσης ιστορική (σ.σ. η συμφωνία για τη νέα συνοριακή δίοδο) γιατί για πρώτη φορά τίθεται σε εφαρμογή το όνομα και οι ορολογίες που έχουν συμφωνηθεί και περιλαμβάνονται στο άρθρο 1 της Συμφωνίας των Πρεσπών.

  Άθλια επίθεση των Τούρκων στον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή!

Είμαι πραγματικά χαρούμενος που την υπογράψαμε στις τρεις γλώσσες, στην ελληνική, τη “μακεδονική” και την αγγλική γλώσσα. Η μακεδονική γλώσσα, και είναι σημαντικό για μας, που ομιλείται από τους πολίτες των Σκοπίων (ξανά Β Μακεδονία το αναφέρει ο σκοπιανός) και τη διασπορά μας και, όπως έχει συμφωνηθεί με το άρθρο 7 της Συμφωνίας των Πρεσπών, δεν έχει καμία σχέση με τους Έλληνες Μακεδόνες» ανέφερε ο Νίκολα Ντιμιτρόφ.

(σχ. Hellas-now) Κανείς Έλληνας Πατριώτης δεν θα πεί ποτέ τα Σκόπια “Βόρεια Μακεδονία”. Αυτή είναι μια συμφωνία που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην θέληση του Ελληνικού λαού, χωρίς να κάνει καν δημοψήφισμα.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter


Loading...