Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της Αρετής στο Αιγάλεω. Οι γονείς της κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων καθώς θεωρούν ότι το παιδί τους δεν έβαλε τέλος στη ζωή του αλλά πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας ο θάνατος της κοπέλας οφείλεται σε αυτοκτονία, αλλά η οικογένεια αμφισβητεί αυτή την εκδοχή.

Η οικογένεια συνδέει το θάνατο της Αρετής με την σύμπτωση της υπερπανσελήνου με την εαρινή ισημερία τη νύχτα της περασμένης Τετάρτης προς την Πέμπτη, 21 του μήνα. Τότε περίπου τοποθετείται ο θάνατος της κοπέλας. Η σύμπτωση πανσελήνου – ισημερίας θεωρείται σημαντική ημερομηνία στους κύκλους των σατανιστών.

  Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη Χίο, 600 μέτρα από το hotspot της ΒΙ. ΑΛ. - Εκκενώνονται 2 χωριά

Η 22χρονη φοιτήτρια φέρεται να έβαλε σακούλα στο κεφάλι της και στη συνέχεια εισέπνευσε αέριο (πιθανότατα ήλιο) μέσω καλωδίου που είχε τοποθετήσει σε φιάλη, κάτι που πιθανότατα της προκάλεσε ασφυξία.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο ιατροδικαστής, Σωτ. Μπουζιάνης, ο οποίος και διενήργησε τη νεκροψία, η κοπέλα είχε «μακροσκοπική εικόνα ασφυξίας από αναφερόμενη εισπνοή αερίου», προσθέτοντας ότι δεν διαπίστωσε ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ της εγκληματικής ενέργειας. Τόνισε, επίσης, ότι θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα, αφού βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

  Διαμαρτυρία κατοίκων του Δήμου Θεσσαλονίκης κατά της δημιουργίας δομής παράνομων μεταναστών στην Ε΄κοινότητα

Ο συνήγορος της οικογένειας της άτυχηςκοπέλας κ. Κωνσταντινος Τζαβάρας μεταξύ άλλων υπογραμμίζει πως η υπόθεση έχει πολλά σκοτεινά σημεία, βάσει των στοιχείων που έχουν βρεθεί. Ο ίδιος τόνισε πως: «Έχουν σβηστεί τα ηλεκτρονικά της αρχεία στο κινητό, στο ipad και στον φορητό της υπολογιστή.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitterLoading...