Θέμος Αναστασιάδης – Ξύπνα, Αττίλας 3: Ο Τσίπρας έδωσε τα Ιμια στην Τουρκία

Θέμος Αναστασιάδης – Ξύπνα, Αττίλας 3: Ο Τσίπρας έδωσε τα Ιμια στην Τουρκία – Μήπως κατεβάζουν τις σημαίες προκαταβολικά και από τα άλλα νησιά για να τα δώσουν κι αυτά;

Παρεμπιπτόντως, για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμα, η κυβέρνηση Τσίπρα παραχώρησε ήδη τα Ιμια στην Τουρκία, αλλά δεν φταίει αυτή, φταις εσύ! Γιατί;

Ξέρεις αλλά… δεν ομολογείς, όπως ο άγρια δολοφονημένος από ασύδοτους… απλούς διαρρήκτες Αλέξανδρος Σταματιάδης φταίει, κατά την κυβέρνηση, επειδή… αντιστάθηκε, αντί να κάνει ότι κοιμάται, όπως συστήνει επισήμως η ΕΛ.ΑΣ. Ετσι και ενώ οι Τούρκοι διακηρύττουν ότι τα Ιμια είναι δικά τους, οι Συριζαίοι πολύ υπεύθυνα και ψύχραιμα δεν αντιδρούν καν, απαγορεύοντάς μας μάλιστα να σηκώνουμε τη σημαία μας στα ακριτικά νησιά.

Κι αυτό για το καλό σου, για να μην προκαλείς ταχεία «γκριζοποίηση» του Αιγαίου, όπως κατηγορούν τα τρία Ελληνόπουλα που σήκωσαν τη γαλανόλευκη σε ελληνικό έδαφος!!!

Οχι επειδή έτσι τους ήρθε, αλλά προς τιμήν του αδικοχαμένου σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, θύματος της τουρκικής επιθετικότητας, για τον οποίο οι ίδιοι ψευτοαριστεροί βρέθηκαν να πουν πως φταίει το γεγονός ότι συνεχίζουμε τη… διαμάχη για τον εναέριο χώρο μας!

Η κοινή συνισταμένη, αν δεν κάνω λάθος, είναι παραπάνω από προφανής: για την κυβέρνηση Τσίπρα για όλα φταίνε οι Ελληνες. Κι ας μας παίρνουν τα νησιά. Κι ας μας σφάζουν οι φονιάδες μες στα σπίτια μας, από τα πιο ερημικά χωριά μέχρι την Κηφισιά.

Για όλα φταίνε οι Ελληνες! Την ώρα που επισήμως συντελείται ο «Αττίλας 3» και εκχωρούνται τα Ιμια στην Τουρκία, αμφισβητείται από την ίδια μας την κυβέρνηση το δικαίωμα να υψώνουμε την ελληνική σημαία. Μήπως με αυτό τον τρόπο την αφαιρούμε προκαταβολικά; Μήπως ακολουθούν κι άλλα νησιά; Αλλά ούτε μιλιά για το ότι Ελληνες μουσουλμάνοι που νιώθουν, λέει, Τούρκοι, σηκώνουν τη… σημαία της δήθεν ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης και φωτογραφίζονται κιόλας.

Διαβάστε:  Κρήτη: Αυτός είναι ο δολοφόνος της βιολόγου- «Είμαι ηδονοβλεψίας» είπε στους αστυνομικούς

Αυτούς τους έψεξε κανείς; Βγήκε από οποιονδήποτε εισαγγελέα εντολή έρευνας; Σιγά μην έβγαινε! Και ζουν εδώ, στην Ελλάδα, ανάμεσά μας. Ενώ εμείς αυτό που κάνουμε είναι να κυνηγάμε τα τρία παιδιά από τους Φούρνους…

Μια μέρα προτού χάσει τελικά τη μάχη με τη ζωή ο Αλ. Σταματιάδης, ο διαβόητος Παρασκευόπουλος, χάρη στον οποίο βγήκαν και εξακολουθούν να απελευθερώνονται από τις φυλακές εκατοντάδες στυγεροί ποινικοί, δήλωνε δημόσια ότι ο νόμος του βοήθησε στη μείωση της εγκληματικότητας! Και δεν σηκώθηκαν και οι πέτρες να τον πλακώσουν.

Την ίδια ώρα καταρρέει η δήθεν ανθρωπιστική μεταναστευτική πολιτική ΣΥΡΙΖΑ, με τις στρατιές των ποικιλώνυμων προσφύγων -και λαθρομεταναστών- να αμολιούνται ελεύθερες και απελπισμένες σε όλη την ελληνική επικράτεια. Κάτι που είναι ίσως καλό για τα νησιά μας που έχουν μετατραπεί σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά συνολικά πολύ κακό για όλο τον πληθυσμό!

Ομως και γι’ αυτό υποθέτω πως έτσι και ξεσηκωθεί ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη, που ευτυχώς είναι και πιο θερμόαιμος, θα φταίει και πάλι ο Ελληνας, που είναι… ρατσιστής! Μέχρι να σφάξουν και την επόμενη γιαγιά, μέχρι να βιάσουν κάνα παιδί, τώρα που… κάθε πόλη και Μόρια, κάθε χωριό και συμμορία!!! Παρεμπιπτόντως, δώσανε τα Ιμια στην Τουρκία και έχουμε «Αττίλα 3».

από το protothema