Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Κύπρο, καθώς στο φρεάτιο που βρέθηκε η σορός της της 38χρονης Mary Roze από τις Φιλιππίνες – και ενώ ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες για τη σορό της κόρης της – οι αστυνομικοί «έπεσαν» πάνω σε άλλο μακάβριο εύρημα.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, το απόγευμα του Σαββάτου κι ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη δυο μέτωπα ερευνών, σε Μιτσερό και Ξυλιάτου, οι άνδρες της ΕΜΑΚ εντός του 125 μέτρων φρεατίου βρήκαν δεύτερο πτώμα, το οποίο δεν ανήκει στην 6χρονη κόρη της Mary Rose, που αγνοείται.

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του Τμήματος Ανίχνευσης Εγκλημάτων Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος ανέφερε ότι ανασύρθηκε δεύτερο πτώμα γυναίκας και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα πτώματα στο φρεάτιο, ενώ ανέφερε ότι οι έρευνες εκεί θα συνεχιστούν και αύριο Κυριακή και στην περιοχή της λίμνης στο Ξυλιάτο για τον εντοπισμό του 6χρονου κοριτσιού.

Ο κ.Σιάηλος τόνισε ότι οι Αρχές βρίσκονται στο πολύ αρχικό στάδιο αναφορικά με την διερεύνηση για την ταυτότητα του δεύτερου πτώματος.

Ο κ.Σιάηλος χαρακτήρισε ως πρωτοφανές το έγκλημα, με βάση τα ευρήματα.

Ομολόγησε δύο δολοφονίες ο 35χρονος υπολοχαγός

Τελικά τη δολοφονία της 38χρονης και της 6χρονης κόρης της ομολόγησε 35χρονος υπολοχαγός του στρατού στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

Ο 35χρονος συνελήφθη από την αστυνομία και ομολόγησε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, σύμφωνα με το politis.com.cy. και θα οδηγήσει τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είναι θαμμένη η 6χρονη.Loading...