Ο άτυχος χειριστής, πατέρας δυο μικρών παιδιών, έπεσε με το μηχάνημα σε γκρεμό 200 μέτρων με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο επί τόπου.
Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στη Δροσιά Χαλκίδας όπου διέμενε με την οικογένειά του ο 34χρονος Κώστας Μάρκου, που χθες το απόγευμα, έκανε το τελευταίο του μεροκάματο στο νταμάρι της ΛΑΡΚΟ, που βρίσκεται στην περιοχή Βύρα Σουρτζίου του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, στην Εύβοια. Οι δικοί του άνθρωποι είναι απαρηγόρητοι, αλλά και οι συνάδελφοί του που κάνουν λόγο για έναν εξαίρετο οικογενειάρχη και για έναν πολύ καλό και έμπειρο χειριστή.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviazoom.gr, επέβαινε ως οδηγός σε φορτηγό γεμάτο με υλικά, το οποίο βρισκόταν σε ανηφορικό δρόμο και για άγνωστο λόγο το βαρύ όχημα έφυγε προς τα πίσω με αποτέλεσμα να καταλήξει σε γκρεμό 200 μέτρων περίπου.
Στη συνέχεια συνελήφθη ο 54χρονος εργολάβος που ήταν υπεύθυνος του έργου και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του Αντεισαγγελέα Υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Χαλκίδας, ο οποίος διέταξε προκαταρκτική έρευνα.
Ακολουθήστε το Hellas-now στο Google News
Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter Follow @hellasnow