Τι μετέφεραν οι Τούρκοι στην κατεχόμενη Κύπρο;

Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ

Τρεις μέρες μετά την αναχώρηση του Ερντογάν από την Κύπρο μεταφέρθηκαν 15 ΤΙR από την Τουρκία στα κατεχόμενα.

Μέχρι στιγμής δεν έγινε καμία επίσημη ανακοίνωση για το περιεχόμενο αυτών των φορτηγών.

Τελεωνειακοί διέψευσαν τις καταγγελίες μερίδας του Τύπου ότι μετέφεραν μετανάστες.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Σενέρ Λεβέντ στην εφημερίδα Avrupa γράφει τα εξής: “Είπαν ότι τα φορτηγά μετέφεραν ποδήλατα για τους μαθητές των ιεροσπουδαστηρίων. Είναι γνωστές οι προσπάθειες της Άγκυρας να μετατρέψει την Κύπρο σε ισλαμικό κράτος. Αλλά αν πράγματι μετέφεραν ποδήλατα γιατί να το κρύψουν; Θα τα έδιναν στους μαθητές μεεκδηλωσεις και φανφάρες. “

Ο δημοσιογράφος τονίζει ότι οι πολίτες ανησυχούν γιατί γνωρίζουν τι μετέφεραν τα αντίστοιχα φορτηγά στη Συρία.

Εάν, εμείς, προσθέσουμε στην πληροφορία αυτή και τα χαμένα 100.000 όπλα θα πρέπει να ανησυχούμε ακόμα πιο πολύ….

Ο Ερντογάν σίγουρα τα βρήκε σκούρα με τους Τ/Κ. Δεν πιστεύουν στα ψεύτικα τα λόγια του. Δεν είναι χειραγωγούμενοι, αγράμματοι θρησκόληπτοι. Αντιπολίτευση και Τύπος σφυροκοπούν τον Τατάρ και την Άγκυρα. Ενδεικτικό παράδειγμα αυτά που αναφέρει στα κοινωνικά δίκτυα ο βουλευτής Ασιμ Ακανσόι του CTP(Cumhuriyetci Turk Partisi).

«Η ανακοίνωση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας ήταν όπως το αναμέναμε. Αδιαφόρησαν στις προειδοποιήσεις μας. “Εμείς θα το κάνουμε”, είπαν. Σκεφθείτε και την επόμενη μέρα τους είπαμε. Θα έχουμε απέναντι μας όλο τον κόσμο και αυτό θα δυσκολέψει τη θέση μας.

Ό, τι και αν είπαμε προχώρησαν πάρα πέρα. Προσπαθούν να ξεγελάσουν τον λαό με δηλώσεις ακαδημαϊκών και ανωτέρων που ισχυρίζονται ότι δεν είναι σημαντικές οι αποφάσεις του Σ.Α και μπορεί να αλλάξουν.

Αυτοί που άνοιξαν το θέμα των Βαρωσίων για να τρίξουν τα δόντια στους Ε/Κ και γκρέμισαν όλες τις προσπάθειες που καταβάλλονται εδώ και τόσα χρόνια για τη λύση του Κυπριακού με συνεργασία, μετέφεραν το χάος που προκάλεσαν στα χέρια του Τατάρ. Έγιναν εταίροι της συμφοράς. Αρχιτέκτονες αυτής της μεγάλης καταστροφής.

Ο Τατάρ ισχυρίζεται ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος που αγωνίζεται για να μη γίνουμε μειονότητα. Αλλά δεν μπορεί να πείσει με τα λεγόμενα του όχι μόνο τους ξένους, αλλά και τους συμπολίτες μας. Μόνο εσείς είδατε ότι ο αγώνας που δίνουμε τόσα χρόνια είναι για να μην γίνουμε μειονότητα. Κρίμα

Δεν το χωράει ο νους. Πώς υποτιμάτε όλες τις προηγούμενες προσπάθειες; Τι κατάσταση είναι αυτή;

Ασφαλώς μετά από αυτό μας περιμένουν δύσκολες μέρες. Αλλά δεν θα παραιτηθούμε. Δύναμη μας το δίκαιο μας».

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

militaire.gr