Με δήλωσή της η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έκανε γνωστό πως την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου θα μεταβεί στον «Ευαγγελισμό» προκειμένου να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα εμβολιαστούν στις 27 Δεκεμβρίου στον «Ευαγγελισμό», όπως και οι δύο πρώτοι Έλληνες που θα κάνουν το εμβόλιο, ένας ηλικιωμένος και μία εργαζόμενη στο νοσοκομείο. Θα ακολουθήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί – πλην του Κ. Βελόπουλου-, ορισμένοι εξ αυτών, μάλιστα, θα εμβολιαστούν την ίδια μέρα, αλλά σε διαφορετικές ώρες. Αλέξης Τσίπρας, Φώφη Γεννηματά, Δημήτρης Κουτσούμπας και Γιάνης Βαρουφάκης έχουν δηλώσει ότι θα εμβολιαστούν προτρέποντας, μάλιστα, τους πολίτες να πράξουν το ίδιο.

  Αλήθειες για την Νέα Δημοκρατία – Η παρέμβαση Σαμαρά δεν έγινε τυχαία

Στο μήνυμά της η κυρία Σακελλαροπούλου αναφέρεται στη σημασία του εμβολιασμού μετά από επαφές με τους Πολιτικούς Αρχηγούς και υπογραμμίζει ότι «σήμερα κάνουμε το πρώτο και καθοριστικό βήμα για να επιστρέψουμε, δίχως δεσμεύσεις και αναστολές, στις ζωές μας, να απελευθερωθούμε από την πολύμηνη ομηρεία του ιού».

crashonline.gr

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter


Loading...