Το ΕΣΡ «έκοψε» πρόστιμο στον Βελόπουλο για την άποψή του για το Μεταναστευτικό!

Τόλμησε να εξηγήσει τους πιθανούς κινδύνους που προκύπτουν από το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σε μια απαράδεκτη κίνηση, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης τιμώρησε με πρόστιμο τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, επειδή τόλμησε να πει τη γνώμη του για το Μεταναστευτικό και να εξηγήσει τους πιθανούς κινδύνους που προκύπτουν από αυτό.

Συγκεκριμένα, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, που ανέχεται ξεφτιλίκια και ακρότητες κάθε είδους όταν αυτά βγαίνουν στα κανάλια της διαπλοκής, αποφάσισε να ενεργοποιήσει τις διατάξεις περί «ρητορικής μίσους», επιβάλλοντας πρόστιμο 20.000 ευρώ στο Alert TV για την εκπομπή «Κόντρα και Ρήξη» που παρουσιάζει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

  Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ο Γιώργος Τράγκας με κορωνοιό - Τελικά διασωληνώθηκε

Σύμφωνα με την έκθεση του ΕΣΡ, στην εκπομπή ακούστηκαν μεταξύ άλλων τα εξής:

«Εμείς είμαστε πατριώτες Έλληνες. Αγαπάμε την πατρίδα μας. Και για εμάς είναι λαθροεισβολείς».
«Οι αλλοδαποί αυτοί, οι λαθροεισβολείς, θα καταστούν και πλειοψηφία γιατί γεννοβολούν τρία και τέσσερα παιδιά. Θα τελειώσουν την Ελλάδα. Μην τους το επιτρέπετε. Εγκληματούν εις βάρος του έθνους».
«Σε ακατοίκητα νησιά! Εκεί να τους πάνε!»
«Ανά πάσα ώρα και στιγμή, αν γίνει το μοιραίο (χτύπα ξύλο), να είστε βέβαιοι ότι θα κάψουν ζωντανούς κάποιους. Θα βιάζουν γυναίκες αν είναι προβοκάτορες και αν είναι πράκτορες των τουρκικών συμφερόντων. Γιατί δεν ξέρουμε ποιοι είναι».
Με βάση τις φράσεις που αναφέρονται στο άρθρο, όποιος εκφράζει δημοσίως την ανησυχία του για τη μελλοντική εξέλιξη του Μεταναστευτικού είναι δυνητικά ένοχος.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter