Το ναυάγιο της «συνεργασίας» ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ – ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Δελτίο τύπου – Το ναυάγιο της «συνεργασίας» ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ – ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Με αφορμή την αναταραχή που δημιούργησαν οι δηλώσεις του ανεξάρτητου βουλευτή κ. Δημήτρη Καμμένου, της πληροφορίας περί ναυαγίου της «Συνεργασίας» του κόμματος «Ελληνική Λύση» του κ. Κυριάκου Βελόπουλου και της «Νέας Δεξιάς» του Φαήλου Κρανιδιώτη, καθώς και των σχετικών δηλώσεων του κ. Βελόπουλου χθες το απόγευμα στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΝΤΡΑ, η πολιτική κίνηση «ΕΘΝΟΣ+ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» επισημαίνει τα εξής:

Ο κ. Βελόπουλος διέψευσε τον ισχυρισμό του κ. Κρανιδιώτη περί αρχικής συμφωνίας. Παραδέχθηκε ότι συζητά μαζί του, όμως σημείωσε εμφατικά ότι «δεν μπορεί ο αδύναμος να είναι ισότιμος με τον ισχυρό». Επανέλαβε δε αυτό που σε εμάς ήταν ανέκαθεν γνωστό ως προς την πραγματική του στάση έναντι των συνεργασιών: «Είμαστε η μοναδική λύση, πραγματική και φαίνεται, αν και δεν πιστεύω στις δημοσκοπήσεις, φαίνεται ότι εμείς είμαστε αυτοί, που ορίζουμε τη διαδρομή για ν’ αλλάξουμε την Ελλάδα.»

Μετά λύπης αλλά και ικανοποίησης για την επιβεβαίωσή μας, υπενθυμίζουμε ότι είχαμε εξ’ αρχής προβλέψει αυτήν την εξέλιξη. Ότι δηλαδή ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν έχει ουσιαστικά συμφωνήσει σε τίποτε, ότι δεν επιθυμεί συνεργασίες, αλλά προσχωρήσεις φυσικών προσώπων και ότι μόνο ζημιά μπορούσε να προξενήσει ένας τέτοιος συμβιβασμός για τη «Νέα Δεξιά».

Διαβάστε  Ο ανιστόρητος κνίτης παριστάνει τον θιγμένο όταν τον αποκαλούν προδότη

Οι σημερινές εξελίξεις καταδεικνύουν επίσης την τεράστια ανεπάρκεια και τα αλλεπάλληλα σφάλματα του Προέδρου της «Νέας Δεξιάς», η οποία υπό τη σημερινή διμελή ηγεσία της, οδεύει μαθηματικά προς ένα άδοξο τέλος.

Οπως γνωρίζετε, πολλά στελέχη παραιτηθήκαμε και δεν ακολούθησαμε τη «Νέα Δεξιά» στον κατήφορο, στον οποίον την έσυραν ο Πρόεδρός της, συνεπικουρούμενος από τον Γενικό Γραμματέα και το άβουλο «fan-club» τους. Όλοι εμείς που αποχωρήσαμε από τη «Νέα Δεξιά» για λόγους αξιοπρέπειας ιδρύσαμε τον φορέα «ΕΘΝΟΣ+ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», μία πολιτική κίνηση που διέπεται από τις αρχές και τις αξίες, με τις οποίες πορευτήκαμε και στη «Νέα Δεξιά». Αρχές και αξίες που δεν σεβάστηκε η ηγεσία της. Σας καλούμε όλους να συνταχθείτε μαζί μας για να χτίσουμε έναν σύγχρονο φορέα, που θα μπορέσει να επιτελέσει ένα σημαντικό έργο σε μία Ευρώπη των Εθνών.
nationandfreedom


Loading...