Το Σάββατο αναχωρούν για Έβρο 150 Κρητικοί – Δυο λεωφορεία από Ηράκλειο και ένα από τα Χανιά

Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες προκειμένου να μεταβούν στον Έβρο για συμπαράσταση στο προσωπικό των `Ενόπλων Δυνάμεων, 150 περίπου έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων από τους τέσσερις νομούς της Κρήτης.

Όπως έχει ξαναγράψει η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ”, το όλο εγχείρημα, που έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα, συντονίζει ο γνωστός έφεδρος Καταδρομέας Μανούσος Τρευλάκης, ο οποίος, όπως μας είπε, “δεν μπορεί να διαχειριστεί το πλήθος των εφέδρων καταδρομέων που σπεύδουν να δηλώσουν πρόθυμοι να συμμετάσχουν”.

  Η Τουρκία μας «απαγορεύει» να κάνουμε ασκήσεις στο βόρειο Αιγαίο

Σε πρώτη φάση, όπως μας είπε ο κ. Τρευλάκης, αναμένεται να αναχωρήσουν το ερχόμενη Σάββατο με πλοία της γραμμής τρία λεωφορεία γεμάτα έφεδρους καταδρομείς, με προορισμό τον Έβρο. Τα δυο λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το λιμάνι του Ηρακλείου και ένα τρίτο από τη Σούδα αναφέρει το neadrasis.gr.

Το πρόγραμμα και οι λεπτομέρειες του ταξιδιού θα καθοριστούν και θα ανακοινωθούν σε συνάντηση ενδιαφερομένων που θα γίνει στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής στο Καραναστάσιο αμφιθέατρο του Μεσογειακού Πανεπιστημίου (πρώην ΤΕΙ Ηρακλείου).

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter