Το βρήκαν! Τι σκέφτηκε η κυβέρνηση για τους επόμενους μήνες – Έρχονται οι πιστοί ψηφοφόροι

Το βρήκαν! Τι σκέφτηκε η κυβέρνηση για τους επόμενους μήνες – Έρχονται οι πιστοί ψηφοφόροι

Αντί να ενισχύσει τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προκειμένου να ανοίξουν θέσεις εργασίας, η κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη να διορίζει κόσμο στο Δημόσιο.

Μέσα από διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ ανοίγουν τους επόμενους μήνες πάνω από 2.500 θέσεις μονίμων υπάλληλων στο Δημόσιο. Οι πρώτοι διαγωνισμοί θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιούλιο.

Το θέμα όμως είναι πως οι επιχειρήσεις αδυνατούν να πληρώνουν τους υπέρογκους φόρους, την ώρα που το Κράτος του χρωστάει χρήματα.

  «Βόμβες» στο μυστικό δείπνο: «Μετρημένες οι μέρες του Ερντογάν» – Εκλογές στην Ελλάδα τον Μάιο λόγω… πολέμου;

Κατά συνέπεια είτε κλείνουν, είτε μεταναστεύουν είτε καθυστερούν τις πληρωμές.

Πως θα πληρώνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι; Κι άλλα δανεικά;

Ή μήπως το Κράτος έχει βάλει ως στόχο, να υπάρχουν μόνο διορισμένοι και «επιδοματούχοι» και όχι πια ελεύθεροι επαγγελματίες, οι οποίοι δεν είναι ελεγχόμενοι, καθώς ο μισθός τους –και άρα η ψήφος τους- εξαρτάται από τις επιδόσεις τους και το περιβάλλον που επιθυμούν να υπάρχει σε μία χώρα, και όχι από την Πολιτεία.

Από τις νέες προσλήψεις 1.200 προσλήψεις αφορούν θέσεις μονίμων εργαζομένων στα νοσοκομεία της χώρας,158 θέσεις στον ΔΕΔΔΗΕ και 186 άτομα ως φύλακες και νυχτοφύλακες στα μουσεία της χώρας.

  Προκαλεί η Τουρκία στην Κύπρο: Μπήκαν μπουλντόζες στην Αμμόχωστο (βίντεο)

Εκατοντάδες προσλήψεις θα γίνουν ακόμη σε νοσοκομεία, μουσεία και νησιωτικούς δήμους.

Το Δημόσιο, λοιπόν, συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού μέσω διαγωνισμών του ΑΣΕΠ σε δεκάδες φορείς και οργανισμούς, έτσι ώστε το κράτους να έχει πιστούς «ψηφοφόρους».

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

el.gr