Οργή προκαλεί ο τρόπος που τους καλούν να έρθουν στην χώρα μας… Τούρκοι διακινητές προσελκύουν αλλοδαπούς που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα μέσω social media.

Αναρτούν βίντεο, στα οποία δείχνουν πως το ταξίδι στο Αιγαίο είναι ασφαλές και εύκολο, τάζουν μετάβαση στην Ελλάδα ακόμα και με τζετ σκι και ενημερώνουν για το «λάδωμα» που απαιτείται για να φτάσει κάποιος από την Συρία στην Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα οι διακινητές, υπάλληλοι της Άγκυρας, προκειμένου να γεμίσουν την Ελλάδα με μουσουλμάνους εισβολείς, δεν κρύβουν ούτε την ταυτότητά τους. Τόσο θράσος έχουν αποκτήσει.

  Πως η Αθήνα εγκλωβίστηκε και δεν μπορεί να οριοθετήσει ΑΟΖ με Κύπρο, χωρίς άδεια από το Κάιρο

Δείχνουν μάλιστα και τα αυτοκίνητα που θα μεταφέρουν παράνομους μετανάστες από την Τουρκία στην Θεσσαλονίκη, κρύβοντάς τους στο πορτμπαγκάζ.

Δηλώνουν πως τα δρομολόγια προς την Ελλάδα είναι συχνά, ενώ τάζουν διαβατήρια υψηλών προδιαγραφών. Περιγράφουν δε, 13 τρόπους έλευσης στην Ελλάδα! Όλα αυτά ανοιχτά στο διαδίκτυο.

Την ίδια ώρα η Αριστερά και η Κεντροαριστερά της Ευρώπης καταγγέλλει την Ελλάδα για επαναπροωθήσεις αλλοδαπών, έπειτα από ενημέρωση-ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ (ΕΔΩ).

Ποιοι καταγγέλλουν όμως τις τουρκικές πρακτικές; Ποιοι καταγγέλλουν τους τούρκους λαθροδιακινητές, οι οποίοι γεμίζουν την Ελλάδα μουσουλμάνους, τους οποίους μετά θέλει να ελέγξει η Άγκυρα;

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter
  Πόλεμος νεύρων - Μπήκε ξανά στην ελληνική υφαλοκρηπίδα το Oruc Reis

φωτο αρχειου
el.grLoading...