Τραγική κατάληξη στην Κάρυστο: Γυναίκα βρέθηκε φαγωμένη από ζώα

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας οι αστυνομικοί του ΑΤ Καρύστου καθώς βρήκαν μια γυναίκα νεκρή η οποία εκτιμάται πως μετά το θάνατό της έγινε βορά σαρκοβόρων.

Χθες, οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι στην περιοχή «Λάλα» Καρύστου, εκεί όπου διέμενε μόνη της και είχε να δώσει σημεία ζωής τουλάχιστον 20 ημέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην αυλή του σπιτιού βρήκαν δύο ανθρώπινα μέλη σε προχωρημένη σήψη.

  Α.Τσελέντης για Πέραμα: «Κατηγορούμενοι επειδή κάνανε τη δουλειά τους - Αίσχος! Δημοσιογράφοι ηρωοποιούν έναν κακοποιό»

Κοντά στο ίδιο σημείο βρέθηκαν νεκρά δύο πρόβατα και δέκα κοτόπουλα, ενώ στον ίδιο χώρο εντοπίσθηκαν υποσιτισμένα άλλα τέσσερα πρόβατα και γύρω γύρω αρκετά αδέσποτα σκυλιά που φέρεται να τα τάιζε επίσης η ηλικιωμένη.

Πιθανολογείται – μένει να αποδειχτεί και εργαστηριακά ότι πρόκειται για την 81χρονη – ότι η ηλικιωμένη έχασε από παθολογικά αίτια τη ζωή της, με αποτέλεσμα τα οικόσιτα ζώα να μείνουν χωρίς φροντίδα και να πεθάνουν.

Οι αστυνομικοί όσο και αν έψαξαν δε βρήκαν το υπόλοιπο σώμα που φαίνεται ότι έγινε βορά των σαρκοβόρων ζώων.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter
  Θα διασωθεί το υποβρύχιο Type 209/1100 (S110) «Γλαύκος» του ΠΝ; - Πρόταση του μουσείου ΠΑΛΙΣ να το σώσει από το «κόψιμο»

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από 41χρονο που σύμφωνα με το ρεπορτάζ νοίκιαζε σε άλλη περιοχή κάποιο χώρο της 81χρονης και δεν την έβρισκε στο τηλέφωνο.