Τραγωδία στο Μάτι: Δεν έχουν καταβάλει ακόμα τα επιδόματα των 586 ευρώ!

Μια απίστευτη αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα Ελεύθερος τύπος – Το επίδομα που επρόκειτο να δοθεί στους πυρόπληκτους, ύψους 586 ευρώ, για την κάλυψη στοιχειωδών αναγκών των πρώτων ημερών, όπως ρουχισμός, τροφή και μετακινήσεις, δεν έχει δοθεί ακόμα σε κανέναν!

Ενα μήνα μετά την τραγωδία της «Μαύρης Δευτέρας» στην Ανατολική Αττική, διαπιστώνεται ότι το ποσό δεν έχει πιστωθεί ακόμα στους δικαιούχους για… γραφειοκρατικούς λόγους. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνουν εκτός από τους ίδιους τους κατοίκους και πηγές του υπ. Εσωτερικών, που επικαλούνται για την καθυστέρηση τη δαιδαλώδη γραφειοκρατία.

  Καβάλα - Κέρδισε 252.000 ευρώ στο Τζόκερ και του έκλεψαν το δελτίο

«Τα επιδόματα αυτά δεν έχουν πιστωθεί ακόμη στο λογαριασμό του δήμου. Τα περιμένουν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Μέχρι στιγμής τίποτα», κατήγγειλε στον «Ε.Τ.» η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Δήμου Μαραθώνα, Διονυσία Κανελλοπούλου, σχετικά με τα περίπου 1.500 επιδόματα της τάξεως των 586 ευρώ για τους πυρόπληκτους, τα οποία έχουν προαναγγελθεί από τις πρώτες μέρες της τραγωδίας.

«Πιστεύω ότι έδωσαν πολλές υποσχέσεις και αδυνατούν να τα εκπληρώσουν όλα μαζί. Δεν πιστεύω ότι δεν θέλουν. Θεωρώ όμως ότι κάπου μπλόκαραν. Οι αιτήσεις φυσικά συνεχίζονται. Μπορεί να κάνει και κάποιος που έλειπε σε διακοπές και διαπίστωσε τώρα πως κάηκε το σπίτι του. Για ένα μήνα ακόμη θα συνεχιστούν οι αιτήσεις», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

  Καταγγελία - Κύπρος: Άνδρες, αφρικανικής καταγωγής φώναζαν σε μαθήτριες «Θέλουμε να το κάνουμε μαζί σας»

ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter