Διέξοδο από την οικονομική καταστροφή ψάχνει η Γαλλία, αλλάζοντας πορεία και αρχίζοντας να καταργεί τμηματικά την καραντίνα που παρόλα τα μέτρα, υπάρχουν 500 νεκροί καθημερινά.

Μπορεί η Γαλλία να βρίσκεται εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού, όμως ήδη η κυβέρνηση της χώρας αποφάσισε κατάργηση της ολικής καραντίνας και εξετάζει το πως θα γίνει η άρση των μέτρων περιορισμού.

Καθώς η οικονομική καταστροφή και τα άκριτα μέτρα καραντίνας και απαγόρευσης της κυκλοφορίας που έχουν εισέλθει στην τέταρτη εβδομάδα δεν προσφέρουν τίποτα (εκτός από 500 νεκρούς την ημέρα!) έχουν διαλύσει ταυτοχρόνως και την γαλλική οικονομία, όπως και όλες τις οικονομίες στις οποίες επιβλήθηκε χωρίς να προσφέρει τίποτα!

  Αυτές είναι οι κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον της Τουρκίας για τους S-400

Σύμφωνα με όσα τόνισε ο πρωθυπουργός Εντουάρντ Φιλίπ, αυτή θα γίνει τμηματικά και ρόλο θα παίξει η ηλικία, αλλά και η περιοχή.

Συγκεκριμένα η κυβέρνηση εξετάζει σταδιακή άρση της καραντίνας που θα εδράζεται σε στοιχεία ανά περιοχή της Γαλλία ή ανάλογα με τα αποτελέσματα των τεστ για τον κορωνοϊό, καθώς το 60% της χώρας δεν έχει ούτε ένα κρούσμα, ενώ μόνο το 5% της Γαλλίας έχει περισσότερα από 5 κρούσματα!

Είναι σίγουρο ότι και άλλες χώρες θα αρχίσουν να επανεξετάζουν την στάση τους, καθώς η οικονομία βαίνει προς παγκόσμιο κραχ, κατί που προεξοφλεί αναταραχές και εξεγέρσεις ανά την υφήλιο.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter


Loading...